UHD Philips 40PUS6809
Recenze od Otakar Schön napsal recenzi (tedy spíš popis, jak recenzi, ale alespoň si nehraje na odborníka jako Hervig).
40" UltraHD rozlišením za 14 tisíc korun. Kvalitou asi klasický Philips - špatný firmware. K PC je nepoužitelná pro velký input lag. HDMI jen 1.4, bez DisplayPortu.
http://tech.ihned.cz/c1-63739960-philips-40pus6809-recenze-ultrahd-televize
40" UltraHD rozlišením za 14 tisíc korun. Kvalitou asi klasický Philips - špatný firmware. K PC je nepoužitelná pro velký input lag. HDMI jen 1.4, bez DisplayPortu.
http://tech.ihned.cz/c1-63739960-philips-40pus6809-recenze-ultrahd-televize
No mohol ešte spomenúť, že je to 3D telka a v balení sa nachádzajú 2x okuliare .... input lag tam je, ale po vypnutí všetkých zlepšovačov (vrátane Perfect Motion Rate Ultra) mi to s Xbox vôbec nepripadá nepoužiteľné (k pc som ju nepripájal)
40" a UHD? Absolutny nezmysel pochadzajuci z marketingoveho oddelenia. Nechapem, preco netestuju modely, ktore su pre UHD zaujimave - teda prinajmensom >55". Philips nevie vyrobit poriadnu fullHD TV za ludovu cenu, ktora by zvladla korektne pohyb, nieto UHD. To je to absurdum dnesnej doby, neexistuje komercny 4K obsah - ked jeden vyrobca pride s nezmyslom, musia prist aj ostatni, ak chcu "drzat krok". Nemam nic proti nastupu UHD, ale v rozumnych uhloprieckach a pre rozumne sledovacie vzdialenosti, kde to uz ma zmysel. Toto si ludia budu kupovat na sledovanie v panelakovej obyvacke z ~3 metrov. A tam nieje vidno rozdiel medzi 720p a 1080p, nieto UHD ....
[QUOTE=robky;510799] že je to 3D telka[/QUOTE]
To, ze sa pri UHD standarde nepocita s 3D, sa nikde (asi nahodou) nespomina. Vyrobcovia potichu vypustili (odstranili) technologiu, ktoru bezny uzivatel pouzije 2x za rok. Paradoxne, pri UHD by konecne 3D SBS aj malo realny vyznam :D. Pocet pixelov by bol dostatocny. Predpokladam, ze aspon s takouto podporou sa bude pocitat.
Som tu s tymto prispevkom trosku OT, takze ak mod. usudi, ze to patri na skladku OT, vobec nebudem protestovat.
[QUOTE=robky;510799] že je to 3D telka[/QUOTE]
To, ze sa pri UHD standarde nepocita s 3D, sa nikde (asi nahodou) nespomina. Vyrobcovia potichu vypustili (odstranili) technologiu, ktoru bezny uzivatel pouzije 2x za rok. Paradoxne, pri UHD by konecne 3D SBS aj malo realny vyznam :D. Pocet pixelov by bol dostatocny. Predpokladam, ze aspon s takouto podporou sa bude pocitat.
Som tu s tymto prispevkom trosku OT, takze ak mod. usudi, ze to patri na skladku OT, vobec nebudem protestovat.