Panasonic 55AS640E
Dobry den,mam dotaz který mě dost trápí jde mi o Panasonic 55AS640E.V rozích tv se mi objevují trvale tmavé nepodsvícené fleky.Mám tv vrátit a jít do jiné nebo je to normální?Prosím o odpověď mám na vracení týden.Děkuji moc.
Pravá strana je trochu výraznější (těžko říct, jak moc to fotka proti realitě zvýrazňuje), to co je vidět vlevo je u tohodle modelu v normě. Rozhodně se nedá spolehnout na to, že by sis jiným kusem AS640 polepšil. Vyšší modely s IPS panely (AS650, AS7xx, ...) jsou na tom znatelně hůř.
Takže pokud tě to obtěžuje natolik, že uvažuješ o vrácení, pomůžeš si leda volbou jiné značky.
Takže pokud tě to obtěžuje natolik, že uvažuješ o vrácení, pomůžeš si leda volbou jiné značky.
Je to normalne v ramci modeloveho radu, co je vsak horsie, neexistuje optimalna alternativa za rovnaky peniaz s VA panelom, pretoze aj samsung 55H6xxx bude mat rovnako tieto rohy slabsie podsvietene. Mozno to nebude taketo iste, mozno to bude menej viditelne (tazko povedat podla foto), iste je, ze nieco podobne, tam bude tiez.
No na te fotce to ještě jde v reálu je to o něco horší. Kdyby to vypadalo jako na tom Samsungu tak bych to neřešil.
Ak to chces vratit, kup si aj Samsung, budes mat zopar dni na porovnanie "side-by-side". Horsiu TV nasledne vrat.
Vsetky styri rohy TV by mali byt +- rovnako (ne)podsvietene. Pokial svieti niektory z nich pri priamom pohlade podstatne viac, ci menej. Je mozne, ze pri dalsom kuse, to bude lepsie.
Vsetky styri rohy TV by mali byt +- rovnako (ne)podsvietene. Pokial svieti niektory z nich pri priamom pohlade podstatne viac, ci menej. Je mozne, ze pri dalsom kuse, to bude lepsie.
[QUOTE=Wasted;510936]Já tam vidím i DSE, ale pořád super oproti mojí WT řadě. :([/QUOTE]
Panasonic ten prechod s plazmi na lcd nezvlada uz bych si ho nekoupil.Tv jsem vratil a poridil jsem samsung UE55H6400.Neda se to vbec srovnat.
Panasonic ten prechod s plazmi na lcd nezvlada uz bych si ho nekoupil.Tv jsem vratil a poridil jsem samsung UE55H6400.Neda se to vbec srovnat.