Tip na DVB-T PVR: HD, 25+ pozic časovačů
Ahoj všem znalým,
prosím o tip na DVB-T set top box s PVR, požadavky v podstatě jen asi dva:
- podpora HD (dvb-t mpeg4 -> hdmi výstup)
- 25+ pozic časovačů (co jsem našel, tak mají všechny 8-16, proč? Hodilo by se mi aspoň 25 nebo ideálně neomezeně, programuju vždy na týden dopředu tak dva kanály a kolem deseti pozic co nabízí většina přístrojů mi nestačí).
Předem díky za každý tip!
prosím o tip na DVB-T set top box s PVR, požadavky v podstatě jen asi dva:
- podpora HD (dvb-t mpeg4 -> hdmi výstup)
- 25+ pozic časovačů (co jsem našel, tak mají všechny 8-16, proč? Hodilo by se mi aspoň 25 nebo ideálně neomezeně, programuju vždy na týden dopředu tak dva kanály a kolem deseti pozic co nabízí většina přístrojů mi nestačí).
Předem díky za každý tip!
1) O STB na trhu nemám přehled, takže dva (případně tři) běžné DVB-T STB splní požadavek...
2) Vhodný software do pc s příslušným hardwarem zcela jednoznačně splní všechny požadavky...
Edit:
ad 1 je samozřejmě nadsázka, doporučení KamilaZ na VU+ níže berte zcela vážně, ad 2 je vhodné alternativní řešení
2) Vhodný software do pc s příslušným hardwarem zcela jednoznačně splní všechny požadavky...
Edit:
ad 1 je samozřejmě nadsázka, doporučení KamilaZ na VU+ níže berte zcela vážně, ad 2 je vhodné alternativní řešení
VU+, resp. obecně satelitní STB založený na Enigma2 s DVB-T nebo USB tunerem. Je to sice dražší, ale spolehlivé s možností jednoduše přenášet nahrávky do PC přes LAN apod.
Díky za rychlé reakce - VU+ je tak trochu kanón na vrabce - potřeba přenášet do PC netřeba, jde jen o jednoduchý rekordér na USB flash, který přes EPG zvládne naprogramovat manželka / rodiče, s následnou možností přehrání a smazání (editace / přenos do PC / budoucí archivace / vnitřní HDD netřeba). Ze stejného důvodu asi nevyhoví PC/HTPC řešení.
Hledám opravdu nenáročný, jednoduchý STB, funkčně a cenově mi vyhovují ty ze segmentu levných STB (do ~2.000) jen mají všechny pro mě nepochopitelné omezení na počet pozic časovače. Nemusí být nutně z CZ trhu pokud se dá objednat odjinud a splňuje výše uvedené.
Hledám opravdu nenáročný, jednoduchý STB, funkčně a cenově mi vyhovují ty ze segmentu levných STB (do ~2.000) jen mají všechny pro mě nepochopitelné omezení na počet pozic časovače. Nemusí být nutně z CZ trhu pokud se dá objednat odjinud a splňuje výše uvedené.