Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ProCoder a DivX 6.0

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele lcask
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    14

    Po nainstalacii DivX6.0 mi nejde vias spustit ProCoder..
    Vase skusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Trent
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    324

    U mna Procoder 2.03.44 ok...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    ProCoder dobrej, ale DivX u mně bydlet nesmí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele lcask
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    14

    Zistil som to, nie oficialny DivX 6.0 ale vylepsena verzia DiVX Helium mi zablokoval Canopus. Bacha na neho!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Podívejte se chlapci na Merity v GSpotu a patřičně si to poupravujte...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Vybi
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    2

    Hehe, ja se musim smat, kdyz slysim, jaky mate vseci neskutecny problemy s DivXem a nedari se vam grabovat v supr kvalite...tak tady je muj osvedcenej navod...mam kartu MuchTv...s originalnim softem je to sebevrazda, ale s Fly2000TV je to idilka, kodek DivX5.2.1 nastavenej na HighDefinition, s prioritou speed, kdo ma lepsi pracak nez 2GHz at nastavi i lepsi, grabuju 768x576, YUY2, 30fps 48,000kHz pracak maka tak na 80-90% zalezi na slozitosti videa. pro prikald 20minutova nahravka ma 1,5GB. to prevedu i v blbym movie makeru2 do WMV...640x480@25 ale s prommenou kvalitou obrazu, vysledny soubor ma velikost tak 160MB a kvalita suprova!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    ..a kde je ten ProCoder?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Procoder vs. divx
    Od Doceto v sekci Kodeky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 26-10-2005, 15:46
  2. DivX na DVD v Canopus Procoder
    Od Petr_70 v sekci Editace videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-03-2005, 13:06
  3. Cannopus Procoder a DivX Xdiv
    Od imported_giga v sekci Kodeky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-11-2004, 13:57
  4. Procoder 2 a DIVX 5.2 kodek
    Od jc_tvf v sekci Kodeky
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-10-2004, 21:06
  5. Procoder 1.5 a dIVX avi
    Od jc_tvf v sekci Kodeky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-10-2004, 18:02