Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

LG 32 LD320 usb media aktivácia

tetrov (3)|10.2.2015 19:00
Pekný večer prajem, chcem vás požiadať o radu ako urobiť downgrade firmware-u na mojom LCD LG 32 LD320 ZA pre spustenie usb menu. Súčasná verzia je 3.75, dočítal som sa že najskôr musím urobiť downgrade na 3.55 a až potom na 3.15, v ktorom je možné aktivovať USB menu. Vie mi niekto poradiť a utvrdiť ma v tom, že na tomto type LG to pôjde a poprípade upresniť mi postup? Kde by som mohol stiahnuť starší firmware? Ďakujem vopred za rady.
bastlir (3245)|10.2.2015 19:25
Ještě si zjisti, zda toto nejde nastavit např. v servisním menu.
KamilZ (10277)|10.2.2015 19:57
Tady je hezký hack, můžeš to první vyzkoušet bez downgrade: https://www.youtube.com/watch?v=Zc4q2AP-QDM

PS: Spíš bych to ale řekl bez urážky tak, že pokud si tyhle informace nejsi schopen najít sám, tak by se do toho raději neměl pouštět, pokud neplánuješ novou TV :-)
tetrov (3)|10.2.2015 20:33
do servisného menu sa ako dostanem?
tetrov (3)|10.2.2015 22:48
takže už je to v poriadku, šlape to ako má, pomohol som si nakoniec sám. Prehráva aj HD filmy. Nainštaloval som naspäť potom z 3.15 verziu poslednú podporovanú LG pre tento výrobok- 3.75. Vie mi však niekto poradiť, či je možné a potrebné skúsiť aj novší softvér pre tento televízor? Napríklad, aby mi spustil digitálne programy z káblovky, keď momentálne prehráva len analógové?