Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zväčšený obraz na TV pri HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    3

    Zdravím, potreboval by som radu.. Chcem pripojiť optibox zebra k TV Philips, ale po pripojení cez hdmi je obraz priblížený a je vidieť tak 1/3.. Všetky možné rozlíšenia som na STB poskúšal a nic z toho.. Pri 1080p ide len zvuk a pri ostatných je ten obraz zväčšený.. Kábel má len 1,5 m, xbox aj ntb cez neho ide v pohode.. Fakt už nevim co s tým...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od ondriss Zobrazit příspěvek
    Zdravím, potreboval by som radu.. Chcem pripojiť optibox zebra k TV Philips, ale po pripojení cez hdmi je obraz priblížený a je vidieť tak 1/3.. Všetky možné rozlíšenia som na STB poskúšal a nic z toho.. Pri 1080p ide len zvuk a pri ostatných je ten obraz zväčšený.. Kábel má len 1,5 m, xbox aj ntb cez neho ide v pohode.. Fakt už nevim co s tým...
    Ovladačem od TV zvol FORMÁT OBRAZU - NEPŘEPOČÍTANÝ.Podle popisu tam určitě máš ROZŠÍŘENÝ OBRAZ 16:9.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od tahlovej Zobrazit příspěvek
    Ovladačem od TV zvol FORMÁT OBRAZU - NEPŘEPOČÍTANÝ.Podle popisu tam určitě máš ROZŠÍŘENÝ OBRAZ 16:9.
    To som samozrejme tiež skúšal, ale nepomáha...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    A nemáš nejaký špecifický výrez nastavený na zebre? Aké vidíš rozlíšenie v TV? Zodpovedá tomu, ktoré si nastavil?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od ondriss Zobrazit příspěvek
    To som samozrejme tiež skúšal, ale nepomáha...
    Určitě by Ti ale víc při řešení problému pomohlo,kdyby jsi reagoval na dotazy!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    A nemáš nejaký špecifický výrez nastavený na zebre? Aké vidíš rozlíšenie v TV? Zodpovedá tomu, ktoré si nastavil?
    Jak zistím či mám ten výrez nastavený?? Keď to mám cez SCART tak mi to ide v pohode

    ---------- Doplněno v 11:37 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 11:37 ----------

    Citace Původně odesláno od tahlovej Zobrazit příspěvek
    Určitě by Ti ale víc při řešení problému pomohlo,kdyby jsi reagoval na dotazy!
    Díky za rady, sorry včera už nejak nebol čas =)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obraz přes hdmi
    Od Neregistrovaný v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 15-06-2014, 21:28
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-03-2012, 22:32
  3. DVD rekordér Panasonic - kockovaný obraz cez HDMI
    Od Jozef035 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-01-2010, 00:34
  4. HDMI/DVI a neprokládaný obraz - Progressive Scan
    Od stani v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 22-03-2006, 14:28