Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Pruh ve spodni části tv a monitoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Mám problém s pruhem ve spodní časti obrazovky asi 10 cm od spodu jako by to bylo useklé a opožděné,
    ale děla to jen při duplikované obrazovce Jedno tv LG LE8500 a monitor asus VE278 grafická karta AMD HD RADEON 7700,
    win 7,AMD FX 6100,8 gb ram.přeinstalováno aktuální catalyst a dělá to stále. Dělá to na obou zařízení i když zrovna je jedno vyplé.
    Díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Takže když nedáš obraz duplikovat, ale rozšířit, tak je to OK? Pokud ano, tak je to divné, pokud to OK není, tak zkus odpojit od TV anténu.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 31-01-2015 v 19:33
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Ten pruh je široký odspoda 10 cm, myslim že to bude problém grafické karty. Pokud to zobrazuji jenom na jednom z nich není problém.
    Prostě problém duplikovat. Měl jsem starou atinu HD Radeon 3600 a nebyl problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Neptám se na "jen na jednom z nich", ale na "rozšířit", tzn. obraz na obou zařízeních, ale jiný, nezávislý. Jak je to propojeno (HDMI, DVI, VGA? ...)? Vyfoť ten pruh. Tu anténu jsi zkoušel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Propojeno to mám na tv dvi redukce hdmi a na monitor hdmi, ještě doplním ten pruh se objevuje při rychlejších pohybech nebo jak chytnu nějaké okno a začnu stim rychle pohybovat po obrazovce. Momentálně nemohu tu anténu odpojit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Jestli to nedělá stále, ale jen při pohybu, tak ji odpojovat nemusíš, tuhle důležitou informaci jsi měl říct rovnou .
    První dotaz stále trvá. A zkus přidat detailní výpis nastavení CCC v rozšířeném režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Podívej se na toto. http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?p=91020

    Ještě to zkus zapojit opačně, tzn. HDMI do TV a monitor připoj na ten DVI.
    Naposledy upraveno uživatelem bastlir: 01-02-2015 v 02:14
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    8

    Vypadá to že to je vyřešeno prohodil jsem ty kabely a zatím dobry
    to jsem to mohl udělat hned no snad mě to nezklame.
    Dík za pomoc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Není zač.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odstranění části titulků z DVD
    Od racey v sekci Titulkování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 09:46
  2. Odebrání části titulků z DVD
    Od LosPablos v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-01-2009, 12:42
  3. Sony DCR-HC20E a blikající spodní řádky obrazu
    Od EasyShare v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-09-2005, 02:07
  4. Obnovení spodní lišty
    Od wendy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 06:27