Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Jak vložit obrázek?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od sanchez13 Zobrazit příspěvek
    TV casto taketo veci vedia vyexportovat len na FAT32. Skus skontrolovat ako mas naformatovany ten FLASH...
    mám naformátováno na FAT 32
    Citace Původně odesláno od dboxii Zobrazit příspěvek
    dát v PC viditelné skryté soubory
    a jak dám v pc aby byly viditelné soubory?,přes to nejsem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Jde sem nějak dát foto,abyste viděli co je na flešce,když stáhnu ty programy?
    A ještě,když ty programy zkopíruji na flešku,tak v tv nebudou?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,003

    Citace Původně odesláno od maxoušek Zobrazit příspěvek
    a jak dám v pc aby byly viditelné soubory?,přes to nejsem
    V "Ovládacích panelech" Win máš panel "Možnosti složky". Na záložce "Zobrazení" dole v treeview "Upřesnit nastavení" vyhledej položku "Skryté soubory a složky" a pod ní přepni radio button na "Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky". Poté dialog potvrď tlačítkem "Použít" a zavři jej.

    ---------- Doplněno v 08:20 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 08:16 ----------

    Citace Původně odesláno od maxoušek Zobrazit příspěvek
    Jde sem nějak dát foto,abyste viděli co je na flešce,když stáhnu ty programy?
    Při editaci příspěvku máš nad editorem textu ikony pro vložení obrázku, který vybereš z PC. Viz. níže
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: editace.jpg 
Zobrazení: 136 
Velikost: 92.5 KB 
ID: 29587

    Citace Původně odesláno od maxoušek Zobrazit příspěvek
    A ještě,když ty programy zkopíruji na flešku,tak v tv nebudou?
    Programy se kopíruji, nepřesouvají. Proto v TV zůstanou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od RoPo Zobrazit příspěvek
    Při editaci příspěvku máš nad editorem textu ikony pro vložení obrázku, který vybereš z PC. Viz. níže
    já tady ty ikony vůbec nemám,akorát okénko na psaní
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od RoPo Zobrazit příspěvek
    V "Ovládacích panelech" Win máš panel "Možnosti složky". Na záložce "Zobrazení" dole v treeview "Upřesnit nastavení" vyhledej položku "Skryté soubory a složky" a pod ní přepni radio button na "Zobrazovat skryté soubory, složky a jednotky". Poté dialog potvrď tlačítkem "Použít" a zavři jej.
    Tak to mám nastavené dobře,dík za postup
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,003

    Citace Původně odesláno od maxoušek Zobrazit příspěvek
    já tady ty ikony vůbec nemám,akorát okénko na psaní
    Ve svém nastavení profilu (Fórum, Nastavení fóra, Upravit nastavení) si zapni rozšířený editor. Viz níže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Tak,když dám vložit snímek,dám procházet,kliknu na snímek uložím a nic
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,003

    Dialog pro nahrání obrázku přepni do jednoduššího režimu:
    - Kliknutím na pageframe "Z počítače"
    - kliknutím na hot track text vpravo dole "jednodušší upload"

    Stiskni tlačítko "Procházet" a vyber soubor s obrázkem.

    Pak:
    Je tam text Upload souboru. Sice je špatně (nevhodně) zobrazeno, ale je to tlačítko, které musíš stisknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od RoPo Zobrazit příspěvek
    Dialog pro nahrání obrázku přepni do jednoduššího režimu:
    - Kliknutím na pageframe "Z počítače"
    - kliknutím na hot track text vpravo dole "jednodušší upload"

    Stiskni tlačítko "Procházet" a vyber soubor s obrázkem.

    Pak:
    Je tam text Upload souboru. Sice je špatně (nevhodně) zobrazeno, ale je to tlačítko, které musíš stisknout.
    tak to nezvládnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    28

    Je to soubor SCM na tý flešce,soubor nelze otevřít
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,003

    SCM je soubor pro editor kanálů k Samsungu. Zde.

    Čím jej jako chceš editovat, když nemáš pro tento typ souborů nainstalovaný patřičný program. Proto nelze otevřít.
    Ale o tom piš zase v jiném vláknu. Toto vlákno je o tom "Jak vložit obrázek?"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. highlight obrazek(rollover image) v DVD architectu
    Od reibenkopf v sekci Mastering
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 14:19
  2. přejezd přes obrázek
    Od jardaxx v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 17:33
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-10-2005, 19:35
  4. Vegas a obrázek s více vrstvama
    Od Mirek_tvf v sekci Editace videa
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 13-08-2005, 14:50
  5. Zmenšit 50 MB obrázek
    Od Patrik v sekci Mastering
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-05-2005, 15:22