a režim IFO...?
a režim IFO...?
Nemusis se omlouvat, ochranu jsem na maturitaky jeste pouzil, uvazuji o tom. A delame pouze DVD protoze nikdo nic jinyho nechce, tocime tremi Full HD kamerami, palime BluRay, pripadne jiny pozadovany format. Ale vsichni chtej pouze DVD. Takze asi tak.
---------- Doplněno v 21:24 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 21:22 ----------
Zakladni nastaveni = nelze zkopirovat
rezim IFO + odskrtnuto proverit strukturu ochrany = nelze zkopirovat
muzes mi dat pripadne dalsi nastaveni, rad vyzkousim
![]()
To je celkom trefna poznamka, dnes je naozaj zaujimavy DVD nosic akurat pre tu poslednu generaciu (babicky, deduskovia), ti ostatni snad BluRay, alebo flashka na 1920x1080p@50p obsah.
Si si isty ze nikto nechce fullHD zdroj? Neverim ze ani jediny jeden uzivatel nema zaujem o nativne HD video. Fyzicky BD disk (nosic) budiz - ale samotne video v rozumnom formate - nechce sa mi verit. Myslim, ze keby si do tej skatulky namiesto DVD ponukal 16-32GB flashku s videom, malo by to vacsi uspech.
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 11-01-2015 v 20:28
Preco nie? Ved na maturitnom plese chce ajtak kazdy student to video. Preco skratka nemozes pytat fix za akciu a tento fix sa rozpocita na uzivatela. V cene je 1 medium = 1 student (dalsie kopie si ajtak spravi sam). Samozrejme, v nevyhode su triedy s mensim poctom studentov, ale za to predsa nemozes. Ak tocis stuzkovu, nikdy ju netocis pre 2-3 studentov, ktori si povedia, ze zaplatime tri stovky za troch a ostatne si "rozkopirujeme"![]()
Mel jsem na mysli Vsichni chtej DVD v pripade maturitnich plesu. Samozrejme ze HD ditribuujeme n pro jine zakazniky, ale opravdu minimalne. BluRay ma minimum lidi napriklad oproti DVD. A flash disk s video souborem neni tak blbuvzdornej jako optickej disk do stolniho prehravace. A v pripade flash disku prijdes o prostor pro reklamu a grafiku, ktera ti tvori vzhledove zajimejsi kompletnost pripadne dalsi informace, at uz formou nahledovych foto z videa ci popisu na prebalu boxu nebo na potisku media. Uvazoval jsem i o flash discich v podobe platebnich karet, ale na ty neexistuje moznost tisku v malofiremnich podminkach.
duck130883 - odkud jsi...?
RipItMe mi to nezkopiroval, s tou adresou nejak vubec nevim o cem mluvis muzes mi dat blizsi info? Jak vubec funguje ten RipItMe, chapu to dobre tak ze od projede DVD zjisti vadny sektory, vytvori list a ten hodi DVD Decrypteru?
DVDfab jdu ted hned zkusit a dam vedet.
diky
Realita je takova, ze se na vysledek jednou mrknou na max.4" debilovi a pak smazou. Aktualnost tak max. 2 mesice po maturitaku. Jedine, kdyz jim to dedek nebo baba zaarchivuje, tak je preziti podstatne delsi.