Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 155

Téma: Vlákno k LGxxLB650V

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    1

    Ahoj,

    předem se omlouvám za hloupý dotaz, ale koupil jsem LG 42LB650V s webOS a v určitém časovém intervalu mi po stranách vyskakuje jakasi nabídka/reklama ohledně webOS, dá se to nějak vypnout/zrušit?

    Díky za rady, teprve do světa smart tv pronikám.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 03-01-2015 v 06:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    Ahoj potřeboval bych poradit ohledně zprovoznění USB flashky,kamarád si koupil tuhle TV a rad by připojil přez usb flashku nebo externí HDD.
    Jde nějak zprovoznit nahrávaní na flashku jako u samsungu ten Samsung TV USB Adjuster nebo to na LG nejde?
    Pak mám další dotaz, když by si koupí externí HDD jde na něj nahrávat pořady z TV a zároveň ho vidět přes síť třeba z PC a dohrávat tam filmy nebo fotky.Nebo jen bude k dispozici TV na nahrávání nebo jen na ty fotky bez nahrávání?.
    Někde jsem četl že po připojení k TV už nejde načíst v PC,je to pravda?

    díky
    Naposledy upraveno uživatelem Malevil: 30-12-2014 v 16:15
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    to jsem samozřejmě četl ale tam se nepíše jestli jde nahrávat na usb flash jak po úpravě na TV od Samsungu.
    A následný dotaz jestli když připojí USB Hdd jestli bude vidět jako síťoví disk .tam o tom není ani zmínka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Adjuster u Samsungu nemá nic společného s tím, že by TV neuměla nahrávat na flash, pouze odrbe test rychlosti u pomalejších flash.

    Citace Původně odesláno od Malevil Zobrazit příspěvek
    síťoví disk
    Ani jako "síťoví", dokonce ani jako síťový disk vidět (samozřejmě) nebude, TV není server. Už jsi takovou funkčnost v TV viděl? Ta je ráda, že žije a přečte ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    46

    kuman :No to je odpověď ,děkuji

    a pro pana Moderátora KamilZ ,český jazyk nebyl nikdy mojí silnou stránkou (ano stydím se za to) ale kvůli pravopisu tohle fórum není.
    Jsem rád že se našel i někdo inteligentní a odpověděl na můj dotaz. Vždy sem si myslel ,že fóra jsou pro lidi méně technicky gramotné a poradí ti kdo mají zkušenosti , ale poslední dobou mám spíše pocit že bez vysoké sem ani nemá cenu lézt, a některé to snad i obtěžuje ,když se něco někdo zeptá.Protože poslat link na něco co je sice k tématu ,ale o ničem a ještě napsat že mám použít vyhledávaní.
    se divím ,že mě to téma zrovna nesmazal
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Malevil> netreba sa hned urazat, myslim, ze odpoved (a presnu) si dostal uz v prvom pripade, staci brat veci s viac humorom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    133

    Na flešku nahrávat nejde,pouze na hdd.Tv si v hdd vytvoří složku LG-dvr a do ní náhrává.V pc je disk normálně viditelný ,ale tuto složku nepřehraješ,pouze a jenom v tv.Disk můžeš využívat na pc podle libosti na fotky,filmy.Rozhodně ti tv nezabere disk jen pro sebe,pouze si na něm vytvoří svoji složku ,do které ukládá.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 06-03-2015 v 15:38 Důvod: jen sloučení příspěvků
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    kuman: doplň prosím, na jaké filesystémy nahrává (resp, zda na všechny, které čte pro přehrávání).
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 03-01-2015 v 06:29
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    133

    Tak to nemohu sloužit,většinu filmu mám MKV a AVI,fotky JPEG. Zatím co jsem zkusil tak šlape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    66

    Citace Původně odesláno od kocour03 Zobrazit příspěvek
    ale koupil jsem LG 42LB650V s webOS a v určitém časovém intervalu mi po stranách vyskakuje jakasi nabídka/reklama ohledně webOS, dá se to nějak vypnout/zrušit?
    Pravděpodobně máte zapnutý režim pro obchod. Najít a zvolit režim doma.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 03-01-2015 v 06:30 Důvod: Doplněna citace a sloučeno
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od konas Zobrazit příspěvek
    Tak to nemohu sloužit,většinu filmu mám MKV a AVI,fotky JPEG. Zatím co jsem zkusil tak šlape.
    Nemyslel jsem kompresi, ale filesystém flash (fat32, ntfs apod.) na který TV nahrává.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 03-01-2015 v 06:32
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Nemyslel jsem kompresi, ale filesystém flash (fat32, ntfs apod.) na který TV nahrává.
    A pokud by to byl i FAT32, tak zda nahravku po 4GB rozdeli nebo zastavi nahravani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    133

    Disk je ve formátu ntfs,délka nahrávání je volitelná až na 12hodin.Pravděpodobně to bude ovlivněno volným místem na disku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    kuman: Můžeš vyzkoušet FAT32, jak se bude chovat? Já mám Panasonica a ten si disk usulpátoruje celý pro sebe se souborovým systémem z FreeBSD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    133

    To se mi zrovna moc nechce,musel bych ho zkopírovat do pc a zformátovat na fat, vyzkoušet,a znova ho uvést do původního stavu.Mám tam asi 350Gb všeho možnýho a to chvíli trvá.Kde bych v pc vzal 350Gb volnýho místa tak to nevím.Bejvalka Lg si disk taky sebrala jen pro sebe a kolega co má půl roku starou Sony má ten stejný problém.
    P.S. Myslím že při formátování je volba pouze na ntfs a exFat
    Naposledy upraveno uživatelem kuman: 03-01-2015 v 15:21
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 11 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Usb flash disk
    Od pifl v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-11-2012, 11:14
  2. Nejdú flash videá na LCD Sony. Iné značky TV flash podporujú?
    Od Lucio9999 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2012, 10:09
  3. Vegas vs. Flash
    Od Diablo v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 07:40
  4. USB Flash disc
    Od jopein v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-09-2005, 08:34