Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 6 z 11 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 76 až 90 z 155

Téma: Vlákno k LGxxLB650V

  1. #76
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    116

    Já mám v 42LB671V ten FW 04.45.04 asi měsíc, zatím mě funguje, ale nezkoušel jsem téměř nic, jen se občas dívám na DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od majkicimo Zobrazit příspěvek
    Nevidím nikde, ale chcel by som už web os 2
    Možná se dočkáš, viz http://www.cnet.com/news/lg-updates-...to-web-os-2-0/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    44

    Tak to je krása. Diky za super správy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    48

    uvažuji také o této televizi (LG 42LB650V), ale chtěl by jsem se zeptat na pár věcí..
    1) když nahraji nějaký pořad z tv, jde video nějakým programem v počítači dešifrovat?

    2) u mojí starý lg tv (37lm620s) se mi při přehrávání z youtube stávalo že konec videa (někdy klidně i 10sec) youtube useklo a ihned začalo hrát další, jak je to zde ošetřený, přehrávají se videa až do úplného konce?

    3) jak dlouho startuje tv? Někde jsem četl že i 20sec, což je docela dost
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    133

    č1.nejspíš nejde
    č2 hrají normálně až do konce
    č3 Tady záleží co máš konkétně na mysli. Naskočení obrazu je za cca 7-8 sekund,přepínat programy jde okamžitě pouze šipkami,funkce smart začne fungovat až po 20sek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Daji se nejak inteligentne radit programy? Myslim, ze u Sony jsem v minulosti videl moznost vyexportovat nejaky file na flashku a v klidu si seradit programy v PC.
    U tehle televize jsem nevymyslel, jak na to. Navic kdyz si udelam treba skupinu s oblibrnymi kanaly, tak po vypnuti mam v nabidce zase vsechny kanaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    48

    Tak nakonec jsem ji koupil, zatim spokojenost, i rychlost je dobra, jediny co si rikam ze panel je nejak divne usazen, spodek dobry, ale vrsek ma vetsi diru, budu muset jeste kouknout v obchode.
    Co mne ale hodne nastvalo je to jejich kurvitko jmenem true motion, kdyz to nevypnu, tak obraz vypada jak telenovela, bohuzel musim vypnout u kazdyho vstupu, ted jeste setridit kanaly na satelit, ale vypada to uz trochu pohodlneji jak u minule tv, jen mi jeste chybi moznost kanaly smaznout primo v tv..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Dik. Nedari se mi dostat k tomu exportu. Drzim 8 vterin settings na obyc ovladaci a nic se nedeje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    116

    Citace Původně odesláno od mir77 Zobrazit příspěvek
    Dik. Nedari se mi dostat k tomu exportu. Drzim 8 vterin settings na obyc ovladaci a nic se nedeje.
    Už to tady bylo psané, u TV LG 2014 s WebOS a s FW asi od verze 4.xx.xx lze export a import nastavení kanálů provádět v menu Kanály - Ladění kanálů - Kopírovat kanál - (TV-USB)|(USB-TV), není třeba používat hotelový mód.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    27

    jj máš pravdu já to zkoušel a jde to paradně.Pak to jen upravím v PC a jsou seřazený tak jak jsem si předvolil
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #87
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    48

    Také jsem si je vyexportoval a upravil v programu chansort, bohužel po nahrání přestala jít spousta programů, nejdou ani když ty stanice znovu proladím, firmware 4.45.04, nějaké rady?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #88
    Nováček
    Registrace
    Dec 2014
    Příspěvků
    44

    Mne to tiež robí problémy. Keď ich upravím v chansort tak mi tam dá úplne iné frekvencie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #89
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    48

    nejhorsi ale je, ze i kdyz proladim satelit astru 23,5 jak rucne, tak automaticky, tak mi to najde cca 280 programu, ale setridit je katastrofa, ty programy ktere nefunguji, tak vyberu a kdyz je chci presunout uplne dolu, tak mi televize hodi hlasku ze musi uvolnit pamet a restartuje se, tridit po jednom a zadavat kazdymu programu je take o nervy, mam chut jim to do LG privest a omlatit o hlavu!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #90
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    27

    Dnes vyšel nový frimware FW 04.45.25
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 11 PrvníPrvní ... 45678 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Usb flash disk
    Od pifl v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 29-11-2012, 11:14
  2. Nejdú flash videá na LCD Sony. Iné značky TV flash podporujú?
    Od Lucio9999 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-01-2012, 10:09
  3. Vegas vs. Flash
    Od Diablo v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-06-2006, 07:40
  4. USB Flash disc
    Od jopein v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-09-2005, 08:34