Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Televize hlásí "nedostatek vnitřní paměti"

levorrad (20)|26.12.2014 19:09
Zdravím, mám novou televizi asi týden a mám problém, že v posledních dnech se mi stává, třeba u přehrávání filmu z flash disku, mi najednou televize zahlásí "nedostatek vnitřní paměti" a přehrávání se ukončí a stalo se mi to asi dvakrát i u běžného sledování kabelovky....Nenapadá někoho, co bych s tím měl dělat?

A pak mám ještě jeden problém, mám kabelovku od UPC a CA modul od nich a tak jednou denně se mi stane, že najednou nejdou zakódované kanály a jdou pouze nezakódované a musím televizy zapnout a vypnout a pak začnou fungovat.
RoPo (6061)|26.12.2014 19:17
Nepíšeš jaký model TV máš.

K CA modulu - může být problém ve špatné kompatibilitě modulu s danou TV. Muže toto řešit výměna firmware v TV nebo v CA modulu.
levorrad (20)|26.12.2014 19:22
mám LG 47LB670V a jak je možné vyměnit v televizy firmware? Kde bych měl vzít jinej a jak se tam nahrává?
KamilZ (10277)|26.12.2014 19:29
[QUOTE=levorrad;502975]televiz[HL]y[/HL][/QUOTE]Ve Tvé "televiz[HL]i[/HL]" se firmware aktualizuje podle postupu uvedeném v návodu, novou verzi si TV sama stáhne, nebo se dá stáhnout z internetu (tedy pokud nová verze vůbec existuje). Pokud se ale ptáš takto, tak to raději neprováděj manuálně stažením z internetu, ale nech to na TV.