Xtreamer Pro a televize LG
Xtreamer Pro a televize LG72LB650V.
Při zakoupení Televize jsem přehrávač připojil přes Hdmi a vše fungovalo v pořádku. Asi tak po 14 dnech ( cca 20x použití ) se mi najednou nic na obrazovce nezobrazilo. Odzkoušel jsem u jiné televize přes Hdmi a vše ok. Na stávající LG se při nabíhání přístroje zobrazí uvítací logo, ale dále se to přepne jako do lehce zašedlé obrazovky a nic vidět není. ( přes žlutého cinche obraz na televizi vidím )
Nevíte čím by to mohlo být ? A jak to odstranit. U obou zařízení jsem potom provedl tovární nastavení a update, ale nic se nezměnilo. Jde mi o to, že to bylo zničeho nic.
Při zakoupení Televize jsem přehrávač připojil přes Hdmi a vše fungovalo v pořádku. Asi tak po 14 dnech ( cca 20x použití ) se mi najednou nic na obrazovce nezobrazilo. Odzkoušel jsem u jiné televize přes Hdmi a vše ok. Na stávající LG se při nabíhání přístroje zobrazí uvítací logo, ale dále se to přepne jako do lehce zašedlé obrazovky a nic vidět není. ( přes žlutého cinche obraz na televizi vidím )
Nevíte čím by to mohlo být ? A jak to odstranit. U obou zařízení jsem potom provedl tovární nastavení a update, ale nic se nezměnilo. Jde mi o to, že to bylo zničeho nic.
zkus TV vypnout, a odpojit úplně od napájení (třeba až půjdeš spát - přes noc).
Zjisti, jestli se po opětovném zapnutí druhý den chová stejně.
Zjisti, jestli se po opětovném zapnutí druhý den chová stejně.
Toto jsem řešil také známy si koupil nějakou LG telku a hned po připojeni byl obraz rozmazany po přepnutí jiného rozlišení OK ale po 5 minutách začal blikat a poté už nic.Tak jsem myslel ze je po xtreamru ale na jiné televizi funguje v poradku nakonec jsem musel koupit jiné mmc
Tak jsem dnes laboroval a odzkoušel přes HDMI mi televize pustí pouze 576P ( když přepnu na 720P,1080P , tak se nic nezobrazí ), přepínal jsem pouze výstup videa na xtreameru na TV jsem nic nenašel, kde by se dalo nastavit rozlišení.
Ak vylucime mozny problem s kablom (vyssie rozlisenie = vyssi bandwith = vyssia chybovost, ak kabel nie je kvalitny), tak to bude problem v TV. Respektive v jej kompatibilite, ako uz bolo napisane vyssie. Na TV sa rozlisenie nenastavuje, musi akceptovat standardne rozlisenia, ktore podporuje (vid specifikacia, ale dnes je bezne podporovane maximum 1920x1080@60p).
[QUOTE=vivid.sk;502160]Ak vylucime mozny problem s kablom (vyssie rozlisenie = vyssi bandwith = vyssia chybovost, ak kabel nie je kvalitny), tak to bude problem v TV. Respektive v jej kompatibilite, ako uz bolo napisane vyssie. Na TV sa rozlisenie nenastavuje, musi akceptovat standardne rozlisenia, ktore podporuje (vid specifikacia, ale dnes je bezne podporovane maximum 1920x1080@60p).[/QUOTE]
tomu bych rozuměl, kdyby mi to 14 dní nefungovalo ( ale šlo to bez problémů )
tomu bych rozuměl, kdyby mi to 14 dní nefungovalo ( ale šlo to bez problémů )
[QUOTE=rjja;502148]Tak jsem dnes laboroval a odzkoušel přes HDMI mi televize pustí pouze 576P ( když přepnu na 720P,1080P , tak se nic nezobrazí ), přepínal jsem pouze výstup videa na xtreameru na TV jsem nic nenašel, kde by se dalo nastavit rozlišení.[/QUOTE]
zkoušel si zapnout TV až po spuštění Xtreameru ? Já když zapnu první TV a pak zapnu Xtreamer tak se mi nastavilo 576P, pokud to zapnu obráceně tak je nastaveno 1080P
zkoušel si zapnout TV až po spuštění Xtreameru ? Já když zapnu první TV a pak zapnu Xtreamer tak se mi nastavilo 576P, pokud to zapnu obráceně tak je nastaveno 1080P
ano zkoušel ( nic )
[QUOTE=okrizek;502168]zkoušel si zapnout TV až po spuštění Xtreameru ? Já když zapnu první TV a pak zapnu Xtreamer tak se mi nastavilo 576P, pokud to zapnu obráceně tak je nastaveno 1080P[/QUOTE]
[QUOTE=okrizek;502168]zkoušel si zapnout TV až po spuštění Xtreameru ? Já když zapnu první TV a pak zapnu Xtreamer tak se mi nastavilo 576P, pokud to zapnu obráceně tak je nastaveno 1080P[/QUOTE]