Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: dvdsupencode a chybová hláška

  1. #1
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    zkouším převést nějaké titulky a dvdsupencode mi hlásí chyby a já nevím co to znamená a jak to v titulkách opravit:
    toto je chybová hláška
    error: {23643} - width = 728
    a toto je ten řádek:
    {23643}{23821} -Přejete si?|- Vidíte je zde ochranná služba a vše kontrolují kamery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mas asi nastaveny moc velky pismo ten druhej radek se nevejde do 720 pixelu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    535

    aha, takže v ini souboru snížím hodnotu fontsize
    dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj nebo zkrat tu vetu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele blueant
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    836

    Alebo daj do vety este jeden znak | - co znamena novy riadok
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Krtek
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,301

    Citace Původně odesláno od blueant
    Alebo daj do vety este jeden znak | - co znamena novy riadok
    Přesně tak. To je ono. Dělalo mi to taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. chybová hláška
    Od ludva10 v sekci DVB-S
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-09-2009, 08:53
  2. Vegas 7 - chybová hláška při spuštění
    Od jobro v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 22:26
  3. Procoder 3 a chybová hláška
    Od milennium v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 17:47
  4. Chybová hláška AirStar 2TV
    Od Šány v sekci DVB-T
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 13:06
  5. SS2 + ALT-DVB chybová hláška
    Od Venton v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-05-2005, 20:52