Nová tel. - SONY KDL-50W805 vs. LG 50LB670(1)v
Rád bych vás požádal o pomoc při rozseknutí mého rozhodování mezi těmito 2 televizemi:
SONY KDL-50W805
LG 50LB671V
Jako předchozí TV jsem měl LG 50PM680s se kterou jsem byl obrazově spokojen. Mé hlavní kritéria:
- Kvalitní obraz po manuální kalibraci (pro filmy, tj. dobrá černá a obraz blížící se kinu)
- Podpora většiny kodeků a přehrávání 1080p z USB bez trháni
- Podpora youtube s ovládáním přes mobil bez trháni
- 3D & WiFi
Aktuálně mám Philips 50PUS6809 (UltraHD) a ta nevyhovuje ve většině zmíněných kritériích. Proto jsme se ji rozhodl vrátit a poohlédnout se po jiné.
Cenový limit je cca 22t a minimálně 50"
Děkuji moc za rady
SONY KDL-50W805
LG 50LB671V
Jako předchozí TV jsem měl LG 50PM680s se kterou jsem byl obrazově spokojen. Mé hlavní kritéria:
- Kvalitní obraz po manuální kalibraci (pro filmy, tj. dobrá černá a obraz blížící se kinu)
- Podpora většiny kodeků a přehrávání 1080p z USB bez trháni
- Podpora youtube s ovládáním přes mobil bez trháni
- 3D & WiFi
Aktuálně mám Philips 50PUS6809 (UltraHD) a ta nevyhovuje ve většině zmíněných kritériích. Proto jsme se ji rozhodl vrátit a poohlédnout se po jiné.
Cenový limit je cca 22t a minimálně 50"
Děkuji moc za rady
[QUOTE=Freeman_TKOZ;501243] tj. dobrá černá a obraz blížící se kinu)[/QUOTE]
Staci prvy bod a LG mozes vyskrknut.
[QUOTE=Freeman_TKOZ;501243]Aktuálně mám Philips 50PUS6809 (UltraHD) a ta nevyhovuje ve většině zmíněných kritériích[/QUOTE]
Myslim, ze kupovat 50" UHD TV za sedem stoviek a cakat od toho zazraky, nemoze ani kuzelnik.
Staci prvy bod a LG mozes vyskrknut.
[QUOTE=Freeman_TKOZ;501243]Aktuálně mám Philips 50PUS6809 (UltraHD) a ta nevyhovuje ve většině zmíněných kritériích[/QUOTE]
Myslim, ze kupovat 50" UHD TV za sedem stoviek a cakat od toho zazraky, nemoze ani kuzelnik.
Nad Panasonicem jsem také uvažoval. Konkrétně TX-48AS640E, ale dost jsem se bál podpory přehrávání z USB a DVB-C tuneru s UPC.
[QUOTE=Freeman_TKOZ;501246]ale dost jsem se bál podpory přehrávání z USB[/QUOTE]
Myslim, ze bude lepsia, ako pri SONY. Dalsie alternativy su Samsung H6xxx rada, kde mas vybornu podporu multimedii a zarucene fungujuci DVB-C tuner s UPC.
Myslim, ze bude lepsia, ako pri SONY. Dalsie alternativy su Samsung H6xxx rada, kde mas vybornu podporu multimedii a zarucene fungujuci DVB-C tuner s UPC.