PANA TX-48AS640E vs SAM UE48H6400
Dobrý den,
Který TV je obecně lepší, PANA TX-48AS640E nebo SAM UE48H6400?
Satelit budu mít externí, 3D není důležité
Zajímá mě kvalita obrazu, reprodukce zvuku, zobrazení signálu MPEG2
Možnosti nastavení, celkové vybavení, spolupráce s externím satelitem
Dekuji,
Pavel
Který TV je obecně lepší, PANA TX-48AS640E nebo SAM UE48H6400?
Satelit budu mít externí, 3D není důležité
Zajímá mě kvalita obrazu, reprodukce zvuku, zobrazení signálu MPEG2
Možnosti nastavení, celkové vybavení, spolupráce s externím satelitem
Dekuji,
Pavel
Ozivym temu. Okrem takychto nicnehovoriacich odpovedi a profesorsky prisnuych odpovedi ze si mame precitaty prislusne vlakna o Sams a panas modelehoch, tu ziadne porovnbanie nevidim.
Takze. Poprosm, tych co to bavi a verdia, o provnanie parametrov UE48H6500 vs TX-48AS640E. Ja neviem tie porovnatelne parametre najst, aj som lenivy. parametrom trozumiem. Ale aj tak som ztoho jelen a neviem ktory zobrat. Vie sem niekto hodiet nejaqky sumar? ..frekv. panelov..typ panelu.. ci su dodane s TV 3D okularea ci neee.eee... kontrast.. cierna...a a tak... sak ma neukamenujte..
PS: UE55H7000 som vratil... predrazeny kram s prisernym cludingom...
Takze. Poprosm, tych co to bavi a verdia, o provnanie parametrov UE48H6500 vs TX-48AS640E. Ja neviem tie porovnatelne parametre najst, aj som lenivy. parametrom trozumiem. Ale aj tak som ztoho jelen a neviem ktory zobrat. Vie sem niekto hodiet nejaqky sumar? ..frekv. panelov..typ panelu.. ci su dodane s TV 3D okularea ci neee.eee... kontrast.. cierna...a a tak... sak ma neukamenujte..
PS: UE55H7000 som vratil... predrazeny kram s prisernym cludingom...
Dnes som sa "hral" s 48AS640 - páči sa mi, dobrý i ked už asi aj starý TV, clouding žiadny - okuliare tam neboli, ale prekvapilo ma že na Panaku fungovali aktívne okuliare so samsungu, dokonca panak zobrazoval po spárovaní okuliarov aj stav baterie v okuliaroch čo samsung nevie.
Nejlepší vyzkoušet z flešky na prodejně. Obraz je takřka totožný. Dal bych přednost Samšuku kvůli funkcím - přehrává HEVC z USB, což se může hodit, pokud stahujete filmy. Z USB nejen přehrává, ale i na něj nahrává - nemusí být dokonce jenom HDD, ale stačí i fleška, kde i rychlostní limit není nic extra nedostupného - zvládne takřka každou. Lepší regulace MCFI. Má sice hnusný, ale natáčecí podstavec :)