32LN570R WiDi
Dobrý den,
rád bych se pozeptal co musím dokoupit do svého PC abych mohl TV používat jako další "monitor" a tudíž si na něm pouštět filmy. Pokud ne jako dalˇ´si monitor tak s možností odeslat do ...
rád bych se pozeptal co musím dokoupit do svého PC abych mohl TV používat jako další "monitor" a tudíž si na něm pouštět filmy. Pokud ne jako dalˇ´si monitor tak s možností odeslat do ...
Je toho více. Musíš vlastnit podporovaný CPU s integrovanou GPU od Intelu a to minimálně s jádrem Intel Core 2. generace.
Jaký máš procesor?
Nicméně tady máš minimální požadavky na CPU+GPU a WiFi kartu.
Jaký máš procesor?
Nicméně tady máš minimální požadavky na CPU+GPU a WiFi kartu.
Toho jsem se bál. Myslel jsem si, že to bude závislé na technologiích intelu,ale bláznivě jsem se domníval, že by snad při použití nějaké wifi karty nbeo převodníku nebo grafické karty mohlo dojít k propojení pomocí této technologie. Děkuji za odkaz
Raději to ale kup přes inet, aby jsi to mohl případně vrátit. Uvidíš, jak se to bude chovat, je to přeci jenom WiFina, musíš si vyzkoušet přenos v 1080p a pokud to nechceš čistě na filmy, tak input lag.
[QUOTE=bajlek;500036]Skvělé! Děkuji![/QUOTE]
Radost předčasná a zbytečná.
To, co ti poslal Kamil je WiDi příjmač pro TV, která nemá WiDi integrované. Zcela mimo mísu a dotaz. Takových příjmačů dělá více výrobců.
Stranu na PC ti nenahradí. Tam musíš mít ten HW, co jsem uváděl.
Podle mě pro tebe zcela zbytečné zařízení, když máš 32LN570R, které WiDi má integrované.
Radost předčasná a zbytečná.
To, co ti poslal Kamil je WiDi příjmač pro TV, která nemá WiDi integrované. Zcela mimo mísu a dotaz. Takových příjmačů dělá více výrobců.
Stranu na PC ti nenahradí. Tam musíš mít ten HW, co jsem uváděl.
Podle mě pro tebe zcela zbytečné zařízení, když máš 32LN570R, které WiDi má integrované.
Jo, RoPo má pravdu, v zápalu boje jsem si to neuvědomil :-(
Potřebuješ něco takového [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo bezdrátové HDMI.
Potřebuješ něco takového [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo bezdrátové HDMI.
No, když už Kamil plácl vlákno jiným směrem, kterým jsem na tento dotaz nechtěl zatěžovat níže uvedenou odpovědí, tak přesto napíši:
Bajlek, dám ti radu. Pořiď si EZCast/AirPlay/Miracast/WiDi adaptér. Např od MeLe Cast S1. Výhoda toho je, že stačí doinstalovat na Win, mobil (podpora iOSu, Androidu, ale i Windows Phone) či tablet EZCast aplikaci a máš v podstatě WiDi bez nutnosti mít HW specifikaci definovanou Intelem PC/notebooku pro WiDi přenos. ;)
Akorát, že nevyužiješ integrované WiDi v TV.....škoda.
Bajlek, dám ti radu. Pořiď si EZCast/AirPlay/Miracast/WiDi adaptér. Např od MeLe Cast S1. Výhoda toho je, že stačí doinstalovat na Win, mobil (podpora iOSu, Androidu, ale i Windows Phone) či tablet EZCast aplikaci a máš v podstatě WiDi bez nutnosti mít HW specifikaci definovanou Intelem PC/notebooku pro WiDi přenos. ;)
Akorát, že nevyužiješ integrované WiDi v TV.....škoda.