Zkušenosti v Upc s Panasonic txp42g30e v dvb-c s vloženým modulem conax
Zdravím
má někdo zkušenosti s tv Panasonic txp42g30e z vloženým modulem conax v dvb-c u upc kvalita obrazu ladění a pod.chci si pořídit jen ten modul conax a nějaký balíček od upc nebo případně koupit stb přijímač ale věřím že panasonic má kvalitní tuner poradte kdo máte zkušnosti díky.
má někdo zkušenosti s tv Panasonic txp42g30e z vloženým modulem conax v dvb-c u upc kvalita obrazu ladění a pod.chci si pořídit jen ten modul conax a nějaký balíček od upc nebo případně koupit stb přijímač ale věřím že panasonic má kvalitní tuner poradte kdo máte zkušnosti díky.
Já mám sice Sharpa a jedu přes jejich kabelový STB Kaon. Ten Kaon není tedy žádný zázrak, ale dovede jednu dobrou věc. Programy vysílané z kabelové UPC, a to hlavně SD, nejsou "mazanicí". Mají obrazovou slušnou úroveň. HD kanály - tam je to suprové. Vím, že spousta lidí, co jede na CI modul v TV, si stěžuje právě na obrazovou kvalitu SD kanálů (HD jsou v pohodě), a to napříč spektrem modelů TV.
[QUOTE=damian666;499446]ale věřím že panasonic má kvalitní tuner[/QUOTE]
Tuner v tomto pripade nieje zaujimavy, dolezita je kvalita upscalingu a processingu, ktora je v tejto TV na vybornej urovni. Ak si chces byt 100% isty, odporucam pozicat si pozadovany STB a kvalitu si mozes priamo porovnat na nekodovanych kanaloch.
Tuner v tomto pripade nieje zaujimavy, dolezita je kvalita upscalingu a processingu, ktora je v tejto TV na vybornej urovni. Ak si chces byt 100% isty, odporucam pozicat si pozadovany STB a kvalitu si mozes priamo porovnat na nekodovanych kanaloch.
Tak já ted koukám přes tuhle telku na dvb-t ze společnýho rozvodu a na ní ty sd kanály celkem jdou než když to porovnám na led monitoru u pc kde mám taky zapojenou televizi tak si myslím že by ten panasonic neměl mít nejhorší tuner
---------- Doplněno v 10:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:41 ----------
Já bych raději právě koupil jen ten modul jinak se dá levněji pořídit i AB Cryptobox 650 HDC vyjde stejně asi draho jako ten kaon od upc ale co jsem čet jinde na foru tak ani jeden nevychvalí lidi do nebe
---------- Doplněno v 10:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:41 ----------
Já bych raději právě koupil jen ten modul jinak se dá levněji pořídit i AB Cryptobox 650 HDC vyjde stejně asi draho jako ten kaon od upc ale co jsem čet jinde na foru tak ani jeden nevychvalí lidi do nebe
to je celkem plus to každý přijímač neumí ale jen je blbý že bych stejně musel koupit ten modul od upc jinak to nebude s párované a v té interní čtečce to jistě nepůjde
ahoj tak dneska budu objednávat tu službu tv komfort + mělo by to stát 300kč samotné ta levnější tam se mi nezdá ten balíček na výběr zdarma že by byl napořád pak bych moch ve finále po roce zaplatit i s ním víc než za ten komfort jen by mě zajímalo o kolik se po roce třeba zvyšují ceny teda když se zvednou.Taky sem přemýšlel o o2 tv ale tam se mi nelíbí kvalita videa není tak vysoká jako u upc
Za 300kč je bez jejich boxu a minimálně na 12 měsíců.To čtu na stránce UPC.
Ale netuším,jestli to jde i bez jejich boxu za tu cenu.Každopádně bez boxu budeš potřebovat jejich modul s kartou-taky peníze.
Jinak služba je OK,mám jí několik let.
Ale netuším,jestli to jde i bez jejich boxu za tu cenu.Každopádně bez boxu budeš potřebovat jejich modul s kartou-taky peníze.
Jinak služba je OK,mám jí několik let.
jj objednal sem ten modul za 1209kč lepší než platit nějaký pronájem a po nějaké době to pak přeplatit jelikož ten panasonic jak tu mám uveden ten je i mezi podporovanýma j jejich seznamu
Vím, že spousta lidí, co jede na CI modul v TV, si stěžuje právě na obrazovou kvalitu SD kanálů (HD jsou v pohodě), a to napříč spektrem modelů TV.
Toto je pravda, mám box cca. mesiac po výmene za CI modul, a najväčší rozdiel je v SD. Teraz sú "krásne", nekostrbaté a hlavne bez overscanu ktorý TV tunery majú.
Skoda že overscan sa moc nerieši, myslím že niektorý ľudia ho ani nevidia-nevedia, hlavne tý ktorý prejdu na nový TV zo starej CRT 4:3.
Toto je pravda, mám box cca. mesiac po výmene za CI modul, a najväčší rozdiel je v SD. Teraz sú "krásne", nekostrbaté a hlavne bez overscanu ktorý TV tunery majú.
Skoda že overscan sa moc nerieši, myslím že niektorý ľudia ho ani nevidia-nevedia, hlavne tý ktorý prejdu na nový TV zo starej CRT 4:3.