Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Zkušenosti v Upc s Panasonic txp42g30e v dvb-c s vloženým modulem conax

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    11

    Zdravím
    má někdo zkušenosti s tv Panasonic txp42g30e z vloženým modulem conax v dvb-c u upc kvalita obrazu ladění a pod.chci si pořídit jen ten modul conax a nějaký balíček od upc nebo případně koupit stb přijímač ale věřím že panasonic má kvalitní tuner poradte kdo máte zkušnosti díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,838

    Já mám sice Sharpa a jedu přes jejich kabelový STB Kaon. Ten Kaon není tedy žádný zázrak, ale dovede jednu dobrou věc. Programy vysílané z kabelové UPC, a to hlavně SD, nejsou "mazanicí". Mají obrazovou slušnou úroveň. HD kanály - tam je to suprové. Vím, že spousta lidí, co jede na CI modul v TV, si stěžuje právě na obrazovou kvalitu SD kanálů (HD jsou v pohodě), a to napříč spektrem modelů TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,369

    Citace Původně odesláno od damian666 Zobrazit příspěvek
    ale věřím že panasonic má kvalitní tuner
    Tuner v tomto pripade nieje zaujimavy, dolezita je kvalita upscalingu a processingu, ktora je v tejto TV na vybornej urovni. Ak si chces byt 100% isty, odporucam pozicat si pozadovany STB a kvalitu si mozes priamo porovnat na nekodovanych kanaloch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    11

    Tak já ted koukám přes tuhle telku na dvb-t ze společnýho rozvodu a na ní ty sd kanály celkem jdou než když to porovnám na led monitoru u pc kde mám taky zapojenou televizi tak si myslím že by ten panasonic neměl mít nejhorší tuner

    ---------- Doplněno v 10:45 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:41 ----------

    Já bych raději právě koupil jen ten modul jinak se dá levněji pořídit i AB Cryptobox 650 HDC vyjde stejně asi draho jako ten kaon od upc ale co jsem čet jinde na foru tak ani jeden nevychvalí lidi do nebe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,007

    Cryptobox není obrazově úžasný,ale má jednu velkou přednost-kódovaná nahrávka jde dostat do PC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    11

    to je celkem plus to každý přijímač neumí ale jen je blbý že bych stejně musel koupit ten modul od upc jinak to nebude s párované a v té interní čtečce to jistě nepůjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    11

    ahoj tak dneska budu objednávat tu službu tv komfort + mělo by to stát 300kč samotné ta levnější tam se mi nezdá ten balíček na výběr zdarma že by byl napořád pak bych moch ve finále po roce zaplatit i s ním víc než za ten komfort jen by mě zajímalo o kolik se po roce třeba zvyšují ceny teda když se zvednou.Taky sem přemýšlel o o2 tv ale tam se mi nelíbí kvalita videa není tak vysoká jako u upc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,007

    Za 300kč je bez jejich boxu a minimálně na 12 měsíců.To čtu na stránce UPC.
    Ale netuším,jestli to jde i bez jejich boxu za tu cenu.Každopádně bez boxu budeš potřebovat jejich modul s kartou-taky peníze.
    Jinak služba je OK,mám jí několik let.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2014
    Příspěvků
    11

    jj objednal sem ten modul za 1209kč lepší než platit nějaký pronájem a po nějaké době to pak přeplatit jelikož ten panasonic jak tu mám uveden ten je i mezi podporovanýma j jejich seznamu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2014
    Příspěvků
    31

    Vím, že spousta lidí, co jede na CI modul v TV, si stěžuje právě na obrazovou kvalitu SD kanálů (HD jsou v pohodě), a to napříč spektrem modelů TV.

    Toto je pravda, mám box cca. mesiac po výmene za CI modul, a najväčší rozdiel je v SD. Teraz sú "krásne", nekostrbaté a hlavne bez overscanu ktorý TV tunery majú.
    Skoda že overscan sa moc nerieši, myslím že niektorý ľudia ho ani nevidia-nevedia, hlavne tý ktorý prejdu na nový TV zo starej CRT 4:3.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVB-C: Ovlivnění TV CA modulem a kartou
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-07-2013, 13:24
  2. Zkušenosti s Panasonic TX-L32E30E
    Od Petrfm v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-12-2011, 08:52
  3. Zkušenosti - Panasonic DMR-EX93C
    Od stormcz v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-03-2011, 16:53
  4. Panasonic TH-50PX8E Zkušenosti
    Od Zim v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-08-2008, 13:34
  5. Zkušenosti s Panasonic NV-GS75EP-S?
    Od warfery v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 15:31