Stahnu ze stránek SAMSUNGU nový firmware pro TV SAMSUNG UE40D5000PWXBT, rozbalím na flešku, strčím do TV a v menu zadám, že chci aktualizovat přes USB. TV vyhodí hlášku, že na USB se aktualizační soubor nenachází. Můžete někdo poradit? Dík.
Stahnu ze stránek SAMSUNGU nový firmware pro TV SAMSUNG UE40D5000PWXBT, rozbalím na flešku, strčím do TV a v menu zadám, že chci aktualizovat přes USB. TV vyhodí hlášku, že na USB se aktualizační soubor nenachází. Můžete někdo poradit? Dík.
Zazipovaný súbor je treba rozbalit do PC a spustiť exe súbor. Následne zadať cestu USB kľúča, kde vytvorí po samorozbalení adresár T-VALDEUC a až potom vložiť do TV...![]()
JJ, to jsem udělal. Mně se po rozbalení souboru T-MST4DEUC_1029.0.exe vytvoří adresář T-MST4DEUC který má podadresář Image a v něm jsou ty aktualizační soubory. Myslel jsem, že může mít vliv formátování flešky a zkoušel jsem jak FAT32 tak i NTFS ale obou případech TV vyhlásí, že na USB disku aktualizační soubor není.
Mas spravnu verziu fw? Na strankach sa nachadzaju dve: MSV4DEUC a MST4DEUC.
Zkoušel jsem obě verze a to : T-MSV4DEUC-1011.0 a taky T-MST4DEUC-1029.0
V obou případech TV vyhodí hlášku, že na USB se nenachází aktualizační soft. Stavající firmware je 2012/10/28_001011.
a aky prefix ma fw. v tvojom TV?