Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Prosím o radu s novou TV

asessino (15)|4.11.2014 00:12
Zdravím,
Chtěl bych si po cca 10 letech pořídit novou TV, jelikož i monitor co mám u pc má špatný obraz(6 let starý) tak jsem si říkal proč to nevyřešit novou TV.
Po přečtení všech možných diskuzích, recenzích atd. Jsem vybral tyto dva favority.

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Vzdálenost od tv bude 2,5m je to ok? TV budu používat na filmy SD i HD, videa na YouTube a z 50% na PC hry. Ty hry mě dělají nejvíc starost, input lag.... Nikde jsem se nedočetl jaká hodnota je už znát, někdo tu tvrdil že pod 50ms to skoro nikdo nezaregistruje? Samsung má cca 40, Panasonic 60. Osobně se mě více líbí Panasonic a dal bych mu přednost, ale bojím se že pocítím onen input lag. Moc by mě pomohlo kdyby jste sem napsali jaký máte hodnoty input lagu a zda ho registrujete při hraní. Dále i jakékoliv připomínky k těmto TV. Panely ani tak neřeším, oba pro mě budou jako jiný svět vzhledem k tomu, na co sem koukal doteď. Co se týče výbavy, tak jsou na tom myslím podobně, ale rád si nechám poradit. O TV se zajímám poslední týden takže tak... Díky moc.

Strop je 15k
vivid.sk (11472)|4.11.2014 00:45
Ak chces nizky input lag, do zoznamu si zarad este aj SONY, pozri radu 8xx
asessino (15)|4.11.2014 01:28
Strop mam 15k, o Sony vim ale ty jsou vzhledem k vybave dost predrazeny. chtel bych zachovat vybavu mnou vybranych, vcetne uhlopricky a 3D.