Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Prosba o radu s výběrem nového MMC

  1. #1

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Ahoj, na mým blu-ray Panasonic (cca 5let starým) si někdy pouštím z flashky seriály nebo dokumenty. Bohužel nepodporuje některý formáty nebo kodeky (MKV, H264 atd....)

    Stačila by mně nějaká krabička, kam strčím flashku a pojede to Googloval jsem a když jsem něco našel, tak některý lidi napíšou, že ok a další, že na h....., takže nevím.

    Jestli někdo může poradit tak budu rád.

    Díky moc.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 07-10-2014 v 07:24
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Díky, to jsem prohlížel (tak línej zase nejsem Jde mně spíš o osobní zkušenost, jestli někdo výrobek podobnýho charakteru má nebo měl. Nepotřebuju udělat z televize chytrou, jenom přehrát z flashky to, co blu-ray přehrávač neumí.

    Ještě jednou díky za reakci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    WD TV LIVE je podľa mňa dobrá voľba na bežné prehrávanie, má pasívne chladenie, žiadny ventilátor tým pádom večer neotravuje, pripojenie do siete cez wifi, prípadne káblom, možnosť si povytvárať náhľady filmov priamo z menu prijímača, možnosť pripojiť dve úložiská súčasne, prípadne prehrávanie zo siete (win zdieľanie, NAS, sieťové disky, ...)


    http://www.alza.cz/western-digital-t...er-d281285.htm

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 12145-20091218-FJ3epI.jpg 
Zobrazení: 87 
Velikost: 93.9 KB 
ID: 28659

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: WD-TV-Live-Hub.jpg 
Zobrazení: 67 
Velikost: 55.0 KB 
ID: 28660
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Díky za reakci. Bohužel, jak jsem říkal, půlka lidí to tam v hodnocení chválí do nebes a druhá půlka to chce zašlapat do země - pak si vyber
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    No ja som mal prve wd tv, v pohode, teraz mam toto wd tv live a wd tv HUB (vstavany HDD) a nemam ziadny problem. Vieš, uzivatelia, co su zastancovia androidovych a linuxovych hraciek (bez urážky pls) tento prijimac nebudu vychvalovat, uprednostnuju svoje platformy, no a jasne, niekomu to vyhovuje, niekomu nie.... Mne plne vyhovuju oba a to mam 6GB dat no za odskúšanie nič nedáš, vrátit sa to dá vždy, aj keď zatiaľ čo som ho doporučil štyrom znamym, nedali by ho za nič a beru ho aj na dovolenky a na chalupy-male, šikovne, bez potreby nejakej extra znalosti výpočtovej techniky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    a to mam 6GB dat
    To veru neje moc


    P.S. Ked spominas vyhody, spomen aj nevyhody. WD TV nevie prepinat korektne vsetky fps, len 24p a naspat. Co ho diskvalifikuje, pouzivat ho ako univerzalne MMC pre vsetky celosvetovo pouzivane formaty. Ci sa nieco v tomto zmenilo? Iste, ze su uzivatelia, co pozeraju vsetko pri 60Hz, no o tych sa radsej nebavme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    Díky za pomoc. Jde mně primárně o funkci jak jsem psal výše. Vím, že to nestojí raketu, jenom se pak u toho nechci zbytečně nasí..at a vracet zboží mě taky moc nebaví
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Vivid, myslim tým stály archiv, nie ďalšie úložisko len na pendlovanie 2x3TB dát. Nechytajme sa tu za slovíčka, pre niekoho je to veľa, pre niekoho nie A pýtajúci hľadá MMC na bežné formáty, bežné mám aj ja a zatiaľ som sa s problémom prehrania nestretol, ani s problemom fps, video vystup mam nastaveny na auto a s telkami v podpise si rozumie. Vylepšovacie fičurky obrazu v TV mám povypínané. Bavíme sa tu o MMC pre bežného užívateľa, nie testera, čo MMC "nedokáže". Píšem vlastné skúsenosti, nie vyčítané odpoveďe, kde je veľa X problém niekde inde (medzi stoličkou a diaľkovým)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Myslim, ze si celkom nepochopil ani jednu z poznamok.
    Tak este raz si precitaj tych 6GB , opakovany vtip ale uz nieje vtipny, takze podme na ten druhy problem:

    Ja nepisem o tom, ci si TV s vystupom rozumie, alebo nerozumie, prehravat sa da vsetko, aj pri 60Hz (o com om uz pisal). Ja pisem o tom, ci je vystup prehravany korektne. Cize PAL DVD/BD pri 50fps, NTSC DVD/BD pri 59.94fps, BD filmy pri 23.976 / 24.000 fps a nahravky z telefonu/kamery/cohokolvek co toci presnych 30.000fps pri 60.000 fps. To je pat frekvencii, ktore musi vediet MMC korektne rozoznavat a medzi nimi prepinat. Vie toto WD TV s aktualnym fw?
    A tu staci odpoved ano, alebo nie.


    A nemyslim, ze ide o nejaky exkluzivny obsah, snad kazdy ma nejaky americky koncert na BD (60i), pripadne NTSC DVDcka (60i), taktiez europsky BD (exaktnych 24.000p), ci zaznam zo svojho fotaku/kamery/niecoho (29.970 alebo 30.000 p). O 25p/50i ani nevraviac, to beriem ako samozrejmost.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 06-10-2014 v 22:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    akg: můžeš prosím příště psát nějaká použitelný název vlákna, aby bylo vidět o co se jedná? Z názvu "Prosba o radu" se nikdo nic nedozví. To už jsi mohl napsat třeba "123456", informační hodnota je stejná. Upravil jsem ho.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 07-10-2014 v 07:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    akg akg je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    71

    sorry, máš recht.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prosba o radu
    Od Teedyone v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-09-2011, 16:54
  2. Prosba o radu návrhu STA rozvodu v RD
    Od lucas79 v sekci DVB-T
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2011, 10:47
  3. Velka prosba o radu pre TV kartu
    Od adisbenji v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2010, 23:23
  4. Prosba o radu
    Od Conrad v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-05-2009, 15:18