3D televize
Dobrý den, potřeboval bych poradit. Mám 3 roky starou LCD TV LG a k ní připojený ex. HDD s 3D filmy. Všechny starší 3D filmy fungují bez problémů ale ty nové mi najedou a během několika minut se mi TV restartuje a tak pořád dokola. Lze s tím něco dělat?
Naozaj fantasticky nazov vlakna, mozes sutazit o prvu cenu s obdobnym nazvom "Prosba o pomoc ..."
Este skus specifikovat co su to "nove" 3D filmy a "starsie", potom snad nieco poradim(e), ale uz teraz sa obavam, ze nebudes s odpovedou spokojny.
Este skus specifikovat co su to "nove" 3D filmy a "starsie", potom snad nieco poradim(e), ale uz teraz sa obavam, ze nebudes s odpovedou spokojny.
[QUOTE=vivid.sk;496782]Naozaj fantasticky nazov vlakna, mozes sutazit o prvu cenu s obdobnym nazvom "Prosba o pomoc ..."
Este skus specifikovat co su to "nove" 3D filmy a "starsie", potom snad nieco poradim(e), ale uz teraz sa obavam, ze nebudes s odpovedou spokojny.[/QUOTE]
Omlouvám se, ten název jsem fakt nedomyslel, nejde mi to už změnit. Nevím jak to lépe specifikovat, že to je MKV, half SBS, je jasné, rozlišení mají různé...
Este skus specifikovat co su to "nove" 3D filmy a "starsie", potom snad nieco poradim(e), ale uz teraz sa obavam, ze nebudes s odpovedou spokojny.[/QUOTE]
Omlouvám se, ten název jsem fakt nedomyslel, nejde mi to už změnit. Nevím jak to lépe specifikovat, že to je MKV, half SBS, je jasné, rozlišení mají různé...
Skus vlozit mediainfo z danych filmov (do tagu SPOILER). Pokial vsak TV pada pri prehravani a mas aktualny fw, nic viac tu neporiesime.