Dobrý den, mám 2 dotazy:
1/ Při prohlížení internetu přes vestavěný prohlížeč ve výše uvedeném tv, se mi především u prohlížení videa/filmů na webu často stává, že se prohlížeč/tv zasekne, a zobrazí se hláška " paměť je zaplněna". Přitom mám nainstalováno opravdu jen minimum aplikací /zaplněno 276MB z 1200MB/...Rád bych věděl, zda se dá této "závadě" nějak smysluplně čelit..často poté musím vypnout/zapnout celou TV, nebot mi komplet "zamrzne".
2/Nainstaloval jsem DLNA. Zprvu přes WiFi a router TPLink WR841ND. Příjem byl kolísavý, sem tam se videa "sekala". Poté jsem vše propojil 15m kabelem UTP, příjem se viditelně zlepšil. Nakonec jsem kabel z praktických důvodů vedl přes lišty u stropu, kde však už délka kabelu nestačila, a tedy jsem koupil kabel nový, dlouhý 30m. /UTP kabel rovný kat.6 (PC-HUB)/. Od té doby se kvalita příjmu výrazně zhoršila, a to natolik, že pro lepší "příjem/přehrání" jedeme zase přes WiFi signál../"sekání" videa, filmů, u webu ČT není schopno přehrát ani kvalitu 480p/ Rád bych věděl, zda jsem nekoupil nevhodný kabel, případně, v čem by mohl být problém. Kabel zde: http://www.czc.cz/utp-kabel-rovny-ka...4a4alicl8r3i9c
Předem za všechny rady/nápady děkuji.