Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Philips 47PFK6589

pebu (33)|14.9.2014 21:04
Máte někdo zkušenosti s touto televizí? Do konce září je akce cashback 3000 Kč a cena této televize je proto velmi zajímavá, kolem 16.000 Kč. Je mi o kvalitu obrazu, zvuku, rychlost ovládání, internet apod. Viděl sem v obchodě 6309, nevypadala špatně. Popřípadě za podobnou cenu doporučili byste mi jinou TV?
camls (4)|17.9.2014 14:12
mal by byt rozdiel v tom ze 6309 ma iba 50Hz panel a 6589 ma 100Hz a ma navyse Digital Natural Motion a lespi jas a sat tuner

vcera som skusal u kamosa starsiu 6687, co by malo byt podobnej kvality a bol som celkom spokojny s kvalitou farieb, aj 3D vyzeralo pekne,ambilight je super, rychlost ovladania normalna, zlozite internetove stranky nacitava tak isto pomaly ako samsung, mal k tv ovladac ktory mal z druhej strany hw klavesnicu , to je dobra vychytavka ale maju to len drahsie modely v baleni :), tv prehra celkom dost formatov z hdd, skusal som aj film original BD z hdd, co nefunguje je DTS zvuk a neprehra FLAC hudbu! to mi prehra samsung 5300 model

ja asi dnes idem kupit model 6549, kedze som chcel pasivne 3D tak moc moznosti na vyber medzi telkami nie je, najprv som chcel sony...sony lcd aj vlastnim nejakych 7 rokov ale uz odchadza tak riesim nastupcu....

Ak si nepotrpis na 3D pasivne a nepotrebujes ani ambilight tak mas vecsi vyber ako len philips :)
Philips CZ (61)|23.10.2014 09:50
Dobrý den, co se týká samotných specifikací, fakta jsou tyto: LED Full HD, 1920 x 1080p, 119 cm, Pasivní 3D, Pixel Precise HD, Micro Dimming Pro, Digital Natural Motion, 400Hz Perfect Motion Rate. Více najdete třeba zde: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Hezký den.