Lg lcd tv 37lf75
Zdravím,
mám doma tuto TV a mám problém, v příloze jsou obrázky, na kterých jsou vidět po stranách tmavé fleky, nevíte co by to mohlo být za problém? Vidět jsou hlavně na světlé barvě. Omlouvám se za kvalitu fotek a děkuji předem za odpovědi.
mám doma tuto TV a mám problém, v příloze jsou obrázky, na kterých jsou vidět po stranách tmavé fleky, nevíte co by to mohlo být za problém? Vidět jsou hlavně na světlé barvě. Omlouvám se za kvalitu fotek a děkuji předem za odpovědi.
Pokud to nejsou prskance od horké čokolády, tak vadné pixely. :-(
---------- Doplněno v 09:58 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:56 ----------
Pokud to nejsou prskance od horké čokolády, tak vadné pixely. :-( A nebo kurzor myši?
---------- Doplněno v 09:58 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:56 ----------
Pokud to nejsou prskance od horké čokolády, tak vadné pixely. :-( A nebo kurzor myši?
No kurzor myši na obrázku je, mě jde jen o ty tmavé fleky na bocích, na černém pozadí není vidět nic, jen na světlé je to takové špinavé :-(
krejdaz- kouříte cigárka v místnosti- kde máte tu LCD? Jeden můj známej je hroznej kuřak a vlastní LCD LG 37LH4000 a má stejné tmavé fleky a tak nějak si myslím, že cigaretovej kouř se dostal až do vrstev LCD panelu a udělal takovou paseku.
Hezký den.... Zde máte přesvědčivý důkaz jak dopadnou plíce kuřáka, bohužel i nekuřáka nacházejícího se v zakouřeném prostředí.
Zdravim, dekuji za odpovedi,mate pravdu,sic ja nejsem kurak,tak opravdu ze zakoureneho prostredi je.Tak mam dalsi otazku,jestli kvuli tomu treba neodejde panel?pripadne nedalo by se toho nejak zbavit?Dekuji.