Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Menu v Pinnacle 9

hala53 (8)|8.6.2005 13:20
Poraďte, jak vytvořit menu u DVD v Pinnacle Studiu 9. Jsem začátečník, tak prosím nějak srozumitelně. Díky :-)
BOBA (590)|8.6.2005 15:14
V Pinnaclu máš český návod i s obrázky. Jinak si otevři menu DVD a přetáhni si ho do časové osy. Pak se Tě to tuším zeptá jestli chceš vytvořit kapitoly automaticky nebo ručně. Dej, že ručně a nad časovou osou budeš mít takový maličký řádek, kde kliknutím pravé myši umístíš jednotlivé kapitoly a můžeš si je pojmenovat. U toho menu si pak můžeš vyměnit pozadí za nějaký jiný JPEG obrázek. Každopádně to chce zkoušet a pozorovat. Je dost možné, že se Ti některé provedené úkony i smažou, nebo se budou chovat divně. Zkus to obejít tím, že si často dáš "uložit". S PS jsem definitivně skončil a to co jsem zde vypotil nemusí být úplně přesné, ale věř mi, že jsem si hrábnul na úplné dno. :-D
Modena (1706)|8.6.2005 21:49
:-E Máme stejnou historii, krajane :-E
hala53 (8)|9.6.2005 07:15
Díky moc
BOBA (590)|9.6.2005 08:24
Modena: Škoda, že se pak naše cesty rozešly. Jsem Vegasista :-D .

hala 53: držím Ti palce s PS a doufám, že Ti moc nebude otravovat život.
pepina (4)|10.6.2005 13:18
není to sice k tématu, proto se na mě nezlobte, ale nevíte někdo link na Pinnacle Studio 9 českou verzi, dá se to vůbec někde stáhnout, na stránkách mají jen EN verze, tady se o tomhle programu hodně píše a jelikož jsem absolutní začátečník, chtěl bych to raději zkusit v českém prostředí, abych se líp orientoval, díky všem za pomoc