Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 72 z 72 PrvníPrvní ... 2262707172
Zobrazené výsledky: 1,066 až 1,077 z 1077

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #1066
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    Ahoj, potřeboval bych poradit. Vždycky jsem měl na telefonu aplikaci My TechniSat App. Ta fungovala bez problémů. Po určité době se to nějak samo změnilo na TechniSat Connect. Ta taky do nedávna fungovala normálně.
    Ale asi už nevím jak dlouho se mi děje to, že když se na TV dívám na nějaký program, a chci se na něj dívat také zároveň na telefonu, tak mi na telefonu nejde zvuk...
    Nevíte, čím to je? Když si na telefonu pustím jiný program, než který běží v TV, tak zvuk normálně jede...
    Díky za odezvu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1067
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Hm. Moc to nepoužívam, ale všetko funguje dobre. Používam na Android 8.1 Blackberry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1068
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Zdravím,

    asi dvakrát se mi teď v posledních dnech stalo, že přístroj hučel, i když byl (delší dobu) vyplý. Tušíte proč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1069
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    a čo v ňom hučalo? ventilátor, zabudovaný HDD v šuplíku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1070
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    To jsem blížeji neidentifikoval, měl jsem naspěch.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1071
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    hm, tak jo
    mne začalo minulý týždeň strašne bzučať v stojatej lampe vedľa sedačky. Vždy keď svieti vonku slnko. Tak som si priniesol avomet že na to pozriem a to sa na slnku zobudila taká obrovská mucha a lieta v tienidle. No.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1072
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Popravdě, měl jsem za to, že to byl disk.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1073
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Kedy môže hučať HDD v Technicorderu
    - beží sťahovanie EPG. v tomto prípade by na displeji malo svietiť v prvom momente niečo ako že prijímač hľadá software (on to robí vždy na začiatku EPG download, že prebehne všetky možné update SW, ISIPRO, WEB-zoznamy a aj keď je automatický download vypnutý táto funkcia prebehne vždy) a potom je tam text "SFI stahování". Mohlo sa stať že sťahovanie práve skončilo a ešte ukladal dáta.
    - beží dodatočné dekodovanie. Ale zase samozrejme na displeji má svietiť "PVR-dekodovanie" a %.

    Ale je mi jasné, že by si si text na displeji určite všimol. Takže zostáva nejaký zakopaný pes.
    - skontroluj čas EPG sťahovania a porovnaj či to mohlo byť v podobnom čase kedy si počul hukot
    - skontroluj ako máš nastavené vypínanie HDD, ja používam 2min takže HDD beží u mňa len v prípade nahrávky alebo prehrávania.

    Ale samozrejme aj Technisat po dlhodobom užívaní - u mňa je to tak 1x za dva roky - začne robiť psie kusy, tzn. nejaká funkcia nefunguje úplne na 100%. Napríklad zostane bežať HDD alebo naposledy prestal ukladať EPG po nahratí - to je tak dva mesiace dozadu. Zistil som to tak, že začali byť niektoré stanice po zapnutí bez EPG, samozrejme pro prepnutí sa EPG dotiahlo. vo výpise som zistil, že posledné EPG je zapísané pred piatimi dňami.
    Urobil som reset na továrne nastavenia a zo zálohy, ktorú som urobil naposledy po resete ako čerstvý refresh nahral nastavenia späť. Operácia na ca 3 minúty a zase ide všetko OK.

    a mouchu vyhodila manželka ven do větru již předevčírem. Jsem se jenom divil tomu tichu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1074
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    ;-)

    Díky za tipy. Displej byl právěže prázdný. Tipuju to na ty psí kusy. A ohledně toho EPG jsem si toho všiml taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1075
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    Tak ještě jednou zdravím, tentokrát s daleko větší zapeklitostí.
    DSM svýho Synology (DS416play) jsem přehrál na verzi 7. Bohužel to nadělalo docela paseku, mj. (teď asi především) se z STC nedostanu na NAS (kde mám uloženy de facto všechny nahrávky a kam přetahuju čerstvý nahrávky (i z důvodu plného interního disku). NAS v seznamu v STC vidím, nicméně to vždy po mě chce zadání jména a hesla, což nefunguje. Po hodinách marných pokusů mě napadlo, že by problém mohl být zakopaný v tom "bugu", jehož řešení zde bylo publikováno (svého času jsem to na NASu opravoval - nebo se o to alespoň z nějakého důvodu bezúspěšně pokoušel, to si teď už přesně nepamatuji) a jehož oprava se novou verzí DSM opět vrátila do výchozího stavu (nebo důsledky neopraveného stavu se jí ještě zhoršily).
    (Zajímavé ale je, že stejně tak (chce též zadat jméno a heslo) se chová i noťas, jen s tím rozdílem, že tam v Síti ani NAS nevidím (pouze složku Filmy, kterou mám připlou k Rychlýmu startu), ještě zajímavější pak, že stolní počítač NAS vidí a bez problémů se do něj i dostane)
    Zkoušel jsem tedy onen publikovaný opravný postup, nicméně se zasekávám hned v zárodku, pač Putty mi po zadání hesla nakonec vždy zahlásí "Access denied". Domnívám se, že důvod by mohl být v tom, že Synology root nepovoluje. Na internetu sice kolují "pokoutné" návody, jak to obejít a root umožnit, nicméně do toho jsem si zatím netroufl (minimálně do doby, než budu mít jistoru, že pes je zakopán zde).

    Byl bych velice vděčný, kdyby mi zde byl někdo schopen pomoci, pač jinak to doma ve zdraví dlouho nevydržím ;-) , pač:
    - děcka mají na NASu veškerý pohádky,
    - manželka na něm má filmy pro pamětníky, seriály apod.
    - a já nemám pokoj, dokud takovéto problémy nevyřeším. ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1076
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    no so Synology ti nepomôžem.
    Ale určite by som skopíroval všetko zo synology za čo ti hrozí trest smrti na záložný USB HDD a vyskúšal pripojiť k STC. To bude na 120% funkčné.
    Nechaj rodinu nech sa vrtajú takto v svojich nahrávkach a ty môžeš slobodne zničiť synology až do úplnej nefunkčnosti. Z tohto dôvodu, keď moderátor na vedľajšom fóre pri prvom dotaze vždy položí otázku "a poslední software tam máš", vždy píšem - never touch running system.
    downgrade sa ti už asi nepodarí. podobný problém bol po zmene Windows NT za Windows 7 keď komunikácia pre prihlásenie vždy hlásila access denied. Možno niečo ako nezrovnalosti v ASCII tabuľke?
    Máš prístup na NAS chránený heslom?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1077
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    199

    No, taky si teď říkám, proč jsem na to hrabal. ALe chtěl jsem tím vyřešit nefunkční (polofunkční) synchronizaci s mobilem atd. A taky to na mě pořád vyskakovalo.
    Heslem normálně chráněný mám (admin, externí přístup atd.), z STC a z domácí sítě ho to po mě ale v podstatě nikdy nechtělo.
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 72 z 72 PrvníPrvní ... 2262707172

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21