Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 67 z 70 PrvníPrvní ... 17576566676869 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 991 až 1,005 z 1037

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #991
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    Zrejme každé zariadenie potrebuje "pravidelne" vypnúť a zapnúť aby sa vyčistili registre a vypli služby ktoré bežia niekde na pozadí.

    Ja som dlho nevypínal PC s Win7, vždy len zaklapol obrazovku - nastavený sleep mode a potom len otvoril a pokračoval ďalej. Po niekoľkých týždňoch sa vyskytovali rôzne spomalenia systému, nefunkčnosť určitých funkcií atĎ. Vzhľadom k mnohým sťažnostiam náš centrálny IT support nám nastavil dnes PC tak, že sa reštartujú po určitej dobe samé ak to neurobím na 3 výzvy ja.

    Ak máš prijímač v hot stand-by (ako píšeš, mám na mysli rychlý štart) celé "vypnutie" spočíva len vo vypnutí grafickej karty a možno napájanie LNB všetko ostatné beží ako keby bol prijímač neustále zapnutý.
    Určite mu prospeje raz začas ho vypnúť do stavu bez rychlého zapnutia. Ty si to urobil dlhším podržaním tlačítka VYP, čo je reset na tvrdo, ktorý zjavne prijímaču prospel.

    K dobehu nahrávania - pozor, aj keď zadáš ručne timer napríklad 10:00-10:05 a máš nastavený dobeh 20min, nahrávka bude 10:00 - 10:25. A keď ďalšia má začínať napr. 10:15, prijímač z toho urobí jednu nahrávku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #992
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    Ad to programování přes internet. Mně se vůbec ten on-line/vzdálený přístup nepodařil zprovoznit. Netuší někdo, kde by mohl být zakopanej pes? Dělal jsem to podle návodu, ale nechytalo se to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #993
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    kde je ten návod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #994
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    Tuším byl tady na fóru. Přímo od tebe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #995
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    Zdravím. Chci se uživatelů tohoto přijímače zeptat, jak nastavit systém SFI, aby používal pouze data z vysílání jednotlivých stanic na satelitu a nepokoušel se stahovat nic přes Internet. Přestože se mi EPG automaticky korektně načte automaticky v noci pro všechny stanice, tak při prvním otevřením EPG/SFI se mi objeví hláška "Stahuji SFI" a musím ji manuálně stornovat nebo čekat 10 sekund než proběhne stažení. Poté vždy už všechno funguje okamžitě a bez čekání pro všechny stanice (i když stahování stornuji). Předem díky za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #996
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    aký je poskytovateľ satelitnej služby?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #997
    Je tu pravidelně Avatar uživatele klapaciuss
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    314

    2 dagy: Nová DigiTV CZ
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #998
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,147

    u mňa rovnako, robia to stanice Digi u ktorých nie je k dispozícii korektné EPG - resp. zrejme zdieľané stanice medzi viacerými poskytovateľmi - Digi/T-COM, Freesat, Digi HU a pod. Myslím, že internetový zoznam s tým nemá nič spoločné. Vypnutie internetového načítania môžeš jednoducho vyskúšať odpojením LAN kábla, resp. vypnutím WiFi.
    Stanice z DVB-T a ostatných SAT providerov tento problém nemajú.

    ešte skús dať verziu SW? Ja používam 3415. Chystám sa na upgrade a zmenu v inštalácii ale moc sa mi do toho nechce, keďže všetko funguje inak na 100%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #999
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    Tak jsem znovu zkoušel zprovoznit ten on-line přístup, ale bohužel. Po domácí síti se tam už dostanu, ale po internetu ne. Když zadám adresu, tak vyhledávač se vůbec nechytá, místo toho mi nabídne výsledky vyhledávání v googlu.

    A propos, používáte někdo k přístupu z mobilu a ovládání nějakou aplikaci od Technisatu? A kterou? Našel jsem teď jen TechniSat Connect, ale přijde mi to velice neintuitivní a zmatený (podle recenzí to není zdaleka jen můj názor). Je to směska i s ovládáním chytré domácnosti apod., ale STC mi to vůbec nenašlo.

    Kdybyste někdo měl ideu, jak rozchodit ten vzdálenej příístup nebo tu aplikaci, tak sem s ní.
    Naposledy upraveno uživatelem Ferin: 09-01-2020 v 11:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1000
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    127

    Já používám už cca 8 let (před STC na DIGIT ISIO S1) aplikaci My Technisat App
    stále funguje

    jak ovládání STC
    tak časovač nahrávání
    tak streamování do mobilu/tabletu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1001
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    Funguje, nicméně stáhnout to už nejde.
    Nakonec se mi podařilo ten Connect tak nějak rozchodit. Holt tam nějak zapomněli uvést, že je třeba zřídit účet přímo v STC atd. Resp. to info bylo schovaný pouze pod SFI a to jsem zrovna moc neřešil. SFI mi snad jede ok, ale ten dálkáč a stream tak nějak nespolehlivě.

    V té My Technisat App lze streamovat pouze v domácí síti?
    A ten dálkový přístup po internetu nepoužíváš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1002
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    127

    1 - ano jen v domácí síti
    2 - ne, ani jsem nevěděl, že by to mělo jít.. Jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1003
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    Nějakej starej návod je tady na fóru v tipech pro Technisaty, tuším str. 2. Doma mám ještě nějakej jinej, už nevím odkud. Jak ale píšu výše, rozchodil jsem to jen v domácí síti, po internetu mi to STC vůbec nenajde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1004
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,024

    Citace Původně odesláno od Ferin Zobrazit příspěvek
    po internetu mi to STC vůbec nenajde
    Pokud nemáš veřejnou IP, nejlépe pevnou, nebo někde záznam na DDNS serveru přes který se vyjedná spojení, tak se no vnitřní sítě nedostaneš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1005
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    188

    STC má v síti pevnou IP, v STC jsem nastavil port, v modemu/routeru jsem nastavil postforwarding (snad správně, dělal jsem to poprvé, byla tam taková tabulečka korespondencí), aby se mi to na internetu po zadání např. HTTP://:9133 přesměrovalo na IP adresu STC, ale jak jsem psal, po zadání do adresní řádky prohlížeče mi místo STC vyjedou výsledky vyhledávání na googlu / v Bingu. UnPn povolený v STC mám (jinak by to nejspíš nejelo ani po té domácí síti).
    Ta veřejná IP se případně nastavuje jak/kde?

    Funkci DDNS router má, ale nenastavenou/neaktivní a raději jsem do toho (zatím) moc nedrbal, aby nevznikly zas jiný problémy. Pokud by ale ta DDNS byla nejjednodušší cesta, tak to zkusím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 67 z 70 PrvníPrvní ... 17576566676869 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21