Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 61 z 71 PrvníPrvní ... 11515960616263 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 901 až 915 z 1065

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #901
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Ferin, zhrniem to:
    - FTA programy napr. TA3, CT24 ti streamovať idú, kodované programy nie.
    - STC vypnutý v hot-stand-by, t.j. rychle zapnutí = zap


    Nastavenia máš tieto:
    - nastavenie speciálni funkce>UPNP>
    -- poskytovatel UPNP = zap
    -- UPNP server = zap
    -- obsah live stream = zap
    -- konfigurace pres HTTP = vyp

    je to tak správne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #902
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Nie, karty ICE a CW technisatacke moduly.... a z terestrialu pripadne kablovky Ti to ide? Aj led si myslim ze to bude tou M7 kartou
    Ne, z kabelovky taky ne.

    ---------- Doplněno v 10:15 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:14 ----------

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Ferin, zhrniem to:
    ...

    je to tak správne?
    Doma zkontroluju (a ještě jednou vyzkouším).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #903
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    pokiaľ si správne pamätám cábel máš Conax v čítačke.
    skús ešte dať rezervaciu 1ks tuner.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #904
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Ferin, zhrniem to:
    - FTA programy napr. TA3, CT24 ti streamovať idú, kodované programy nie.
    - STC vypnutý v hot-stand-by, t.j. rychle zapnutí = zap


    Nastavenia máš tieto:
    - nastavenie speciálni funkce>UPNP>
    -- poskytovatel UPNP = zap
    -- UPNP server = zap
    -- obsah live stream = zap
    -- konfigurace pres HTTP = vyp

    je to tak správne?
    Ano, tak jsem to měl. S výjimkou rychlého zapnutí, to jsem nastavil.

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    pokiaľ si správne pamätám cábel máš Conax v čítačke.
    skús ešte dať rezervaciu 1ks tuner.
    Ano.
    Zadal jsem.

    Stav nezměněn. Z kabelovky jede černota, ze satelitu (s výjimkou některých nekódovaných - teď například kupodivu nejela ČT24) buď jede černota, nebo se obraz po 1 sekundě sekne (a zůstane zmražený) nebo vůbec nic.

    Rychlost sítě dostatečná i na HD, nahrávky z STC v druhém přijímači přehraju na dálku v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #905
    Je tu občas
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    117

    Hezký den, dovolte mi prosbu o radu. Dlouho jsem tady na fóru nebyl (3 roky) a pořád ještě vlastním Isio S1 (já vím, je to hanba). Myslím, že nastal čas na koupi nového Technisatu. Můžete mi prosím doporučit jaký model mám koupit? Potřebuji tam provozovat dva moduly Irdeto, jeden s kartou Skyliknk a jeden s FreeSat. Díky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #906
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    127

    Ahojte,
    ve čtvrtek se mi STC aktualizovalo na nový firmware (číslo teď z hlavy nevím)
    ale co se mi od té doby stává, že nenajede hned na poprvé, spíš na podruhé, či na potřetí..
    Máte to někdo taky tak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #907
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    asi nie
    A/ my všetci máme vypnutý automatický update všetkého čo chce technisat updatovať
    B/ nový soft nepoužívame.
    tu z vlákna príspevok ca 2 mesiace dozadu:

    3/ dostupné software
    3560 by som nedoporučoval. Jednak sa mi skutočne stalo že obyčajná nahrávka na CT2 bola čierna. Za druhé teraz pri skúške napriek tomu že som dal fastscan po flash resete zakázať, začal programy ladiť a skončil oznamom, že neexistuje žiadna tabuľka fast scan. Takže je tam prirobená nejaká nekorektnosť. Možno je to blbosť, ale predošlé verzie v tomto fungovali korektne - t.j. prehľadávanie a ladenie podľa nastavenej krajiny (CZ fastscan, SK fastscan, DE ISIPRO atď) aj s korektným vypnutím fastscan zázraku tak, že na ladenie podľa fast scanu vôbec nejde.

    3415 používal som dlhé mesiace, spoľahlivo bez problémov

    3133 nenašiel som žiaden problém v tomto SW prečo ho nahradzovať novším. Nakoniec posledný SW dostupný cez automatický update je práve 3133b. Subjektívne je prepínanie programov najrýchlejšie so software rady 3133. Obraz u kodovaných programov naskakuje pred druhou sekundou. U 3415 po druhej sekunde, 3560 sa mi skutočne zdá viditeľne pomalší.
    Ale môže to byť konfiguráciou kariet, nastavení v menu ktoré zdanlivo nemajú vplyv na prepínanie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #908
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    127

    Aha děkuji.
    Ano je to 3560. Blblo to jen 3 dny. Už to nedělá.
    Vše ostatní normálně funguje.
    I tak dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #909
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    193

    Citace Původně odesláno od Ferin Zobrazit příspěvek
    Ano, tak jsem to měl. S výjimkou rychlého zapnutí, to jsem nastavil.



    Ano.
    Zadal jsem.

    Stav nezměněn. Z kabelovky jede černota, ze satelitu (s výjimkou některých nekódovaných - teď například kupodivu nejela ČT24) buď jede černota, nebo se obraz po 1 sekundě sekne (a zůstane zmražený) nebo vůbec nic.

    Rychlost sítě dostatečná i na HD, nahrávky z STC v druhém přijímači přehraju na dálku v pohodě.
    Vracím se tady ještě ke svýmu (nevyřešenýmu) problému.
    Teoreticky bych toto (zatím) nefunkční řešení mohl suplovat službou Skylink Live TV (musel bych tedy přejít na dražší balíček a stejně tam nebudou všechny programy).
    Je tady ale jedno ALE. Skylink uvádí, že služba není dostupná pro zahraničí. Ví tu někdo, zda jde o omezení čistě administrativní povahy, nebo je tam nějaká technická překážka (IP adresa??) a skutečně to nebude fungovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #910
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    193

    Nikdo nic?
    Píchla se do prstu a vše uslo? Už přesně dva měsíce to tu chrápe, až se hory zelenají!
    To fšici svůj STC vyhodili z okna?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #911
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Naopak,vsichni zrejme uzivaji svoje prijimace k max spokojenosti. Aspon u mne to tak je.
    s tvoji kabelovkou tezko na dalku resit.
    jedou tady lidi na S+T+C bez problemu. kabelovka ovsem vzdy visi na provozovateli - u nas treba zadny TV neumi cist EPG z kabelovky, technisat a amiko ktere kabelovka nabizi to umi. nicmene funkce skoro k nicemu protoze z 75programu to operatorovi jede asi na 10-i a nevi co s tim. takze v kabelu muze byt problem cokoli mimo STC.
    se satem ti muzeme pomoct.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #912
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    193

    No na sat se právě ptám. Viz dotaz ohledně Skylink Live TV z 30/11.

    PS: Je tady případně někdo s novějšíma kartama Skylink, kdo by mohl vyzkoušet, jestli mu jede streamování (na PC nebo jiném Technisatu) v domácí síti ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #913
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    čítam teda príspevok z 30/11:
    1/ přejít na vyšší balíček
    u SL je predsa jednoduché na jeden mesiac si zaplatiť vyšší balíček. Na rozdiel od ostatných poskytovateľov toto zostala jediná a posledná výhoda, že zaplatíš a za 5minút pozeráš iný balík a za mesiac sa vrátiš nazad k pôvodnému ak neklaplo čo si chcel.

    2/so "satelitom po dráte" nemám žiadne skúsenosti a ani nechcem. Ale myslím že "problém" je v IP adrese. Neviem ako inak môže prevádzkovateľ jednoducho identifikovať že sedíš namiesto v ČR trebárs vo Francúzsku ak nie pomocou IP na ktorej si pripojený.
    Toto je ale riešiteľné, gúgli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #914
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    193

    Ok.
    S měsíčním přechodem na vyšší balíček není problém, to je mi jasný. Na druhou stranu, pokud by bylo jasný, že je to zbytečný...

    Jinak se mi opakovaně stává jedna nepříjemná věc. Pokud nahrávám na HDD v STC, tak se často nemůžu dostat k nahrávkám na NAS. Buď, když se chci "vnořit" do NAS, tak se to samo vrátí na úvodní seznam náhledu na zařízení, nebo se to "vnoří", ale napíše, že žádné nahrávky nejsou k dispozici, případně nahrávky vidím, ale když rozkliknu příslušný adresář s nahrávkou, tak se nahrávka tváří mrtvě, tj. v náhledovým okně neběží žádnej obraz a ani po spuštění přehrávání se ni neděje. Datová velikost i délka nahrávky se ale v takovým případě zobrazují. Stává se to někomu také?

    Plus druhá věc, STC často (bez ohledu na nahrávání) nereaguje na pokyny - jakékoliv, zapnutí programového průvodce, zobrazení seznamu nahrávek apod. Signál z dálkáče přijme (na displeji to zabliká), ale nic se neděje. Většinou pomůže vypnout STC natvrdo, někdy i jen přepnutí na rádio a zpět pomocí tlačítka TV (to ovšem někdy až po několika pokusech, které se pak najednou samy v rychlém sledu zrealizují se zpožděním). Nápady? Rady?

    Jo a taky to najednou začlo chtít heslo pro přístup na disk stolního počítače, přestože to nikdy dříve nebylo potřeba.

    Nějak mi přijde, že ten můj STC se soudruhům z imperialisticko-kapitalistické NSR moc nepovedl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #915
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Dobrý den po delší době, napíšu menší problémy s ISIO STC, aby si Ferin nemyslel, že problémy má jen on
    Jen připomenu, že mám Skylink ICE v Technisat CW modulu a DIGI SK v modulu, zapnuté dodatečné dekodování, fw 3415.

    Někdy na konci listopadu se mi stalo, že nahrávka z HBO HD byla černá (což při jejich opakování nebylo nic akutního). Zjistil jsem, že dělá nějaký problém, pokud se dívám na DIGI a mezitím začne nahrávání na Skylinku (anebo opačně), byla nahrávka černá. V noci jsem pak zkoušel několik testů s různě překryvnými nahrávkami 1W/23,5 a také zakodované 23,5/23,5 – vše úplně v pohodě. Ale při zapnutí – výše uvedený úkaz.

    Po vánočním čase jsem se s tím nějak smířil a stav po odzkoušení je takovýto:
    Začíná nahrávka na ČT1HD na Skylinku 23.5 (tuner 1), přepnu na ČT24 HD nebo ČT2HD - vše OK (jinam nepřepínám, aby se mi nahrávka zbytečně nezakodovala). Při přepnutí na Digisport nebo jiný zakodovaný na 1W je vždy černá obrazovka (síla signálu je OK, kvalita 0). Přepnu na volný ČT24 na 1W, který se rozběhne (dřív jsem používal třeba TV213), poté běží vše kodované na 1W (třeba Digisport) OK. Pak přepnu na 23.5 na ČT2HD nebo ČT24HD a všude opět černá obrazovka (což zejména u volné ČT24HD nechápu), programy na 1W OK. Takže přepnu na 1W na volné ČT24 a poté na 23.5 a vše OK. Ale nyní už opět nejdou kodované na 1W, takže přepnu na 1W ČT24 a tak stále dokola. Stejná černá obrazovka je např i na Supertennisu na 13E nebo na volných programech 19.2

    Takže při nahrávání se mi jakoby zablokuje 2.tuner jen pro danou satelitní pozici a prošťouchnout to musím vždy přes volnou ČT24 na 1W. Zajímavé. Běžící nahrávka je vždy OK. Problém by byl, pokud bych se díval na 1W a začala nahrávka na 23.5 - ta by byla černá (anebo naopak).
    Naposledy upraveno uživatelem jirka67: 08-02-2018 v 18:43 Důvod: Oprava fw
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 61 z 71 PrvníPrvní ... 11515960616263 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21