Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 53 z 71 PrvníPrvní ... 343515253545563 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 781 až 795 z 1064

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #781
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od jirka67 Zobrazit příspěvek
    Mám jeden postřeh u ISIO STC - ICE karta v CW modulu: při zapnutém dualdecryptu a nahrání zakodovaně Prima + 1 HD se tato nahrávka dá přehrát normálně zakodovaná (asi pár dní). Ale při pokusu o dekodování (ručně anebo po vypnutí) v ISIO STC cvakne a ten se restartuje. Toto se mi u žádného jiného programu nestalo, ale u Prima +1 HD jsem to vyzkoušel na 3 nahrávkách, vše stejně - nelze dekodovat, ale zakodované přehrát lze.
    Tak mám úplně stejnej problém!
    Prima + 1 HD, CI SMIT, nahrávku nelze dekódovat - ve stand-by se nerozkóduje a při ručním dekódování se STB hned vypne a restartuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #782
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Pri Nova HD, Nova International, Prima HD a +1 sa tiež nahravky na ISIU S3 nedajú prehrať ani rozkódované, bez kľúča, prijímač po nabenutí na nahrávku zamrzne, pomôže len tvrdý reštart. Neviem čo tam do streamu pridali.... Nejde ich však ani zmazať, len v správe filmov bez nábehu nahrávky na náhľad...

    Modul Technisat CW, karta ICE, nahrávka na HDD nezakódovaná
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #783
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Malá ochutnávka z testu:
    - DigiSK: Jednotka HD, Dvojka HD EPG bezchybné na rozdiel od DVB-T, resp. Skylink
    - DigiSK vs Skylink:
    --- HBO HD, JOJ Cinema HD, STV1 HD winner SL
    --- HBO2, HBO3, CT1 HD remíza
    --- Eurosport1 HD, Sport1 HD winner DIGI
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #784
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    671

    edit: dotaz přesouvám do topicu ISIC 4K
    Naposledy upraveno uživatelem vomic: 13-04-2017 v 11:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #785
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ked uz, tak potom by som isiel skor do tohto, ak budes mat 4k TV
    https://www.alza.sk/technisat-digit-...k-d3962883.htm
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #786
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    671

    ano tento mám vybraný. Myslel jsem že topic je společný jak pro Technicorder tak i pro Digit protože pro Digit nevidím vlastní topic a zde se evidentně probírají oba přístroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #787
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Toto je tema na Isio STC, Ty mas vybrany STC 4K. Z tvojho predchadzajuceho postu to vobec nebolo nikde napisane...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #788
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    671

    Omlouvám se myslel jsem že 4k jsou všechny nový technisaty, už jsem našel krátký zapadnutý topic pro DIGIT ISIO 4K a tak tam přesouvám svůj dotaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #789
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Zdravím.
    Poslední 1-2 dny mám problém s přesunem nahrávek.
    1) Nedaří se mně vůbec připojit na síťovej disk. V seznamu se normálně zobrazuje, když na něj chci vlézt, tak STB "zamrzne" ve stavu "Čekejte prosím...", případně pak vyhodí hlášku "Pro toto zařízení nejsou k dispozici žádné vstupy" nebo se ukáže úplně prázdný "seznam". Stav je stejnej, ať tam lezu přes NAV a přehled zařízení nebo přes Správu souborů. Dosud nebyl nikdy s přehráváním ani přesunem problém (krom toho, že některý nahrávky se "bezdůvodně" odmítají přesunout). S diskem ani s STB se nic nedělalo (krom toho, že jsem STB propojil pomocí optiky se zasákem). Přes PC i noťas se na disk dostanu.
    2) Do PC i do noťasu se dostanu, ale při pokusu o přesun to okamžitě vyhodí něco v tom smyslu, že "přesun byl přerušen". Nicméně dosud jsem přesouvat přímo do počítačů nezkoušel, takže nevím, zda je tento stav nový.
    3) Přes Techniport to též nejde (tam již delší dobu), při pokusu o přesun (tažením myši) to háže to něco v tom smyslu, že "device is busy". Jak píšu, toto trvá již delší dobu, předtím ale takto přesouvat šlo.
    4) Jediný, co šlo, bylo píchnutí externího disku přes USB přímo do STB.
    Máte tušení, čím by o mohlo být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #790
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Ještě bych se potřeboval zeptat na jednu obecnější věc ohledně dálkových ovladačů k Technisatům. Jejich pomocí lze ovládat až 2 STB + 1 TV. S TV není problém (ačkoliv je jiné značky), s ovládáním STB mám ale problém. Když na ovladači nastavím SAT1, ovládá se mi kabelový i satelitní přijímač zároveň (oboje Technisat), pokud nastavím SAT2, neraguje ani jeden. Dá se nějak upravit toto spárování? V návodu jsem o tom nic nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #791
    Kolbis
    Guest

    Pravděpodobně přepneš ovladač na SAT2, ale přijímače zůstanou oba na SAT1.

    Tuším že v "obecném nastavení" (přesný název si nepamatuji) je položka, kde se nastavuje přiřazení ovladače. V tom přijímači, který chceš nastavit jako SAT2 musíš stát kurzorem na tom příslušném poli (SAT1) a teprve v tu chvíli přepnout ovladač (drží se OK a mačká se tlačítko nahoře vpravo). Tím se přepne současně ovladač i přijímač.

    Píšu to zpaměti a mám zkušenost jen s Digit ISIO S1 a Digit ISIO STC, tak to bude možná malinko nepřesně, ale určitě to najdeš. V návodu to skoro jistě je.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #792
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    ad SAT1/SAT2 - tak ako píše Kolbis, prijímač a DO musia byť nastavené rovnako. T.j. musíš ísť do menu jedného z prijímačov, tam v nastaveniach nájsť setting pre DO a zmeniť z SAT1 na SAT2. V tom momente ti tento prijímač prestane fungovať na DO (pretože to budeš mať aktuálne nastavené ako "1"). Ďalej tento prijímač bude reagovať už len na povely z DO pre SAT2.
    POZOR: pri továrenských nastaveniach resp. flash reset sa prijímač uvedie opäť do stavu "SAT1"

    ad problémy s presúvaním nahrávok - ťažko ti radiť v tomto na diaľku, vyzerá to na nejaký konflikt na sieti. zásadne pre mediálne zariadenia používam statické IP, napr.
    192.168.1.1 router
    192.168.1.3 TV
    192.168.1.4 BD prehrávač
    192.168.1.5 NAS
    192.168.1.6 SAT1
    192.168.1.7 SAT2
    atď, atď

    DHCP rozsah prideľovaných adries od 192.168.1.20, počet 50.
    nepoužívam identifikáciu zariadení v routri podľa MAC adresy

    mal som problém niekedy s routrom Vigor od slovak telecomu - a keďže mnoho ľudí si sťažovalo na chybu v sw LG TV, DLNA prehrávač fungoval pokaždé len pri vytiahnutí LAN kábla a znovuzasunutí - bral som to ako problém TV. Po vyhorení Vigoru a výmene za ASUS zázračne začalo všetko fungovať.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #793
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Díky oběma za rady!

    Nastavení dálkáče zkusím najít a nastavit. To že mi to ovládá i TV jiné značky (Philips) je normální chování? V návodu totiž píšou, že se tím dají ovládat jen zařízení Technisat.

    Zkusím si pohrát s těma IP adresama, i když si nejsu jistej, jestli to u toho síťovýho disku jde (je to Seagate s vlastní aplikací, nastavuje se poněkud specificky, problém je i s přiřazením písmene k disku). Satelit určitě mám s fixní IP. Zvláštní je, že přes UnPN se do toho disku ze satelitu dostanu (nicméně tam vidím jen některé nahrávky).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #794
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    ja mam najlacnejsi NAS etrayz za par korun,ma tiez svoj specificky sw, z pc je problem bez fixnej ip spustit nastavovaci soft.
    UpMP vidis len niektore nahravky - spusti sluzbu mapovania nahravok u upnp. je to posledna polozka v menu v technisate, neviem z pamati nazov. ta preskenuje nahravky na disku a publikuje cez upnp
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #795
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    191

    Ok, díky, mrknu na to.
    Vlastně, když už jsme u toho, jsem tak nějak ne úplně pochopil rozdíl mezi "klasickým" přehráváním z externích zdrojů a přehráváním přes UnPn. Má to v praxi nějaký výhody?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 53 z 71 PrvníPrvní ... 343515253545563 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21