Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 24 z 72 PrvníPrvní ... 14222324252634 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 346 až 360 z 1077

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #346
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Nad freesatom som kedysi rozmýšľal ako to vlastne majú s druhou, treťou, štvrtou kartou. Toto je štandart, že druhá karta je freesat plus alebo to máš takto špeciálne kúpené?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #347
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    Já to tak mám koupené už z doby dávno minulé, kdy ještě nenabízeli druhou kartu, že kopíruje tu první.
    Teď už to myslím nabízejí.
    Mi se do toho nechce ale hrabat..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #348
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    128

    Chtěl jsem jen napsat něco k tomu, co se ptal Dagy.
    Včera jsem zkusil nastavit časovač na ČT1 HD. Pak jsem vypnul STC, přičemž naposledy sledované bylo právě ČT1 HD. Nahrávání se po chvíli zapnulo. Počkal jsem cca 2 - 3 minuty a STC zapnul. ČT1 HD najelo, objevila se informační lišta, že se nahrává. Po cca 4 sek se to ale seklo, rozjelo, seklo, rozjelo.. Dal jsem uložit záznam.
    V nahrávkách jsem měl tuto nahrávku dvakrát. První byla TMA, a byla od doby, kdy jsem časovač nastavil, do doby, kdy jsem dal stop..
    Druhá byla od doby, co jsem poté STC zapnul, do doby, kdy jsem dal stop, TMA sice nebyla, ale bylo to sekané, právě tak, jako se to jevilo při zapnutí - seklo, rozjelo, seklo, rozjelo... Tak jsem z toho byl rozpačitý..
    Nicméně totéž jsem zkusil i pro ČT1 SD.
    Tam nic z toho nenastalo (sekání, nebo zamrzání), a nahrávka je v pořádku, od začátku do konce..
    Tak nevím..
    Asi to zkusím ještě jednou na tom HD, jestli to nebylo jen nějaká náhoda..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #349
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    rabauken:
    No nevím, možná by ty problémy mohly být kvůli nějaké nevhodné kombinaci ICE karty a CW modulu. Trochu podobné, ale jinak se projevující (viz příspěvky výše) jsem měl i já s Technisat CW moduly, po výměně za TechniCrypt IR CI+ jede vše v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #350
    Nováček Avatar uživatele mjarek
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    10

    Vyšel nový firmware https://www.technisat.com/de_DE/Soft...roductID=10127
    Edit: Tak nahozeno...oprava českých znaků, funkce Skylink Fast Scan a další...
    Fast Scan funguje až po uvedení přístroje do továrního nastavení.
    Naposledy upraveno uživatelem mjarek: 22-04-2015 v 16:00
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #351
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    40

    Sám jsi napsal (mjarek: http://www.upczone.cz/viewtopic.php?...tart=40#p87769) že chyba zobrazování českých znaků v rozšířených informacích o pořadu v EPG je již opravena!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #352
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Tak nový fw zřejmě o víkendu vyzkouším. Mám ale dotaz: Pokud by mi tam čistě náhodou něco nevyhovovalo, půjde se vrátit k původnímu (tj. současnému) firmware? Tento fw je v ISIO STC od výroby a nevím, zda je možno ho někde na netu stáhnout jako vždy ty nové ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #353
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    52

    Super, zajtra vyskúšam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #354
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    No s tym fw-om bude problem, nakolko ak ho nemas niekde teraz, co pri prvych verziach nebol na nete nikdy, mas smolu, downgrade je mozny, s tym problem nie je, len ho fyzicky musis mat na kluci s prikazovym suborom sigleupdate. Co som sem zatial daval verzie fw-ov od technisatu, prvy sa mi nikdy nepodarilo ziskat, nakolko na nete v sekcii download nikdy nebol.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #355
    Nováček Avatar uživatele mjarek
    Registrace
    Feb 2015
    Příspěvků
    10

    Není potřeba dělat downgrade...po aktualizaci všechno běží jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #356
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #357
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    40

    První mé postřehy z testování nového firmwaru 2.63.0.2-2947 (21.04.2015):
    http://www.upczone.cz/viewtopic.php?...p=87787#p87787
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #358
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od rabauken Zobrazit příspěvek
    Chtěl jsem jen napsat něco k tomu, co se ptal Dagy.
    Včera jsem zkusil nastavit časovač na ČT1 HD. Pak jsem vypnul STC, přičemž naposledy sledované bylo právě ČT1 HD. Nahrávání se po chvíli zapnulo. Počkal jsem cca 2 - 3 minuty a STC zapnul. ČT1 HD najelo, objevila se informační lišta, že se nahrává. Po cca 4 sek se to ale seklo, rozjelo, seklo, rozjelo.. Dal jsem uložit záznam.
    V nahrávkách jsem měl tuto nahrávku dvakrát. První byla TMA, a byla od doby, kdy jsem časovač nastavil, do doby, kdy jsem dal stop..
    Druhá byla od doby, co jsem poté STC zapnul, do doby, kdy jsem dal stop, TMA sice nebyla, ale bylo to sekané, právě tak, jako se to jevilo při zapnutí - seklo, rozjelo, seklo, rozjelo... Tak jsem z toho byl rozpačitý..
    Nicméně totéž jsem zkusil i pro ČT1 SD.
    Tam nic z toho nenastalo (sekání, nebo zamrzání), a nahrávka je v pořádku, od začátku do konce..
    Tak nevím..
    Asi to zkusím ještě jednou na tom HD, jestli to nebylo jen nějaká náhoda..
    Zaseky asi naozaj sposobuje zla kompatibilita karta+modul. Skus vyskusat ine moduly a hned budes vediet kde je chyba.

    ---------- Doplněno v 19:57 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:55 ----------

    Prosim o info majitelov, ci novy soft s Fastscanom umoznuje nahravat nekodovane s kartou Skylink a je mozne nahravky prehravat mimo prijimac.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #359
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Citace Původně odesláno od Kodl_tvf Zobrazit příspěvek
    První mé postřehy z testování nového firmwaru ....
    hm...
    Osobne:
    1/ fast scan do tohto prijímača sa mi zdá ako päsť na oko. Mein Got, kdo presvedčil súdruhov na implementáciu tejto wolowiny. Ale dobre, keď sa to dá vypnúť nech je tam. Agresivita tohto doplnku je strašná. zlaté ISIPRO.

    2/ zásadne by som doporučil za seba pri autoinstall zvoliť krajinu Nemecko. Tým zrejme vypadne aj fastscan skajlinku. Že prečo nemecko som písal inde...

    ad digitivi - zdieľam tvoje obavy po objavení sa fastscanu v tomto prijímači. Budem doma až v nedeľu. Otestujte to niekto rýchlo nech si nedodrbem dobrý prijímač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #360
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    hm...
    Osobne:
    ad digitivi - zdieľam tvoje obavy po objavení sa fastscanu v tomto prijímači. Budem doma až v nedeľu. Otestujte to niekto rýchlo nech si nedodrbem dobrý prijímač.
    Presne tak, najskor dodrbkali SIR, potom S2 a teraz mieria na STC.
    Ale myslim, ze je to aktivita Oxxo, ponukaju ako jedini Skylink Ready dvojtunerovy prijimac, dokonca sa daju pouzit az 2 Ready CAM moduly naraz!
    A ked budu nahravky kodovane tak je to Ready prijimac "sevsimvsudy".
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 24 z 72 PrvníPrvní ... 14222324252634 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21