Původně odesláno od
Dagy2
nemáš se proč omlouvat, len som netušil, že si neprišiel napr. pri ladení na to, že sú stanice kodované - na tie musíš mať kartu v prijímači a FTA, ktoré idú bez karty (ono CT24, BBC world a pod, na 0.8W ako som pozeral ich nie je veľa)
Keď to teraz dobre chápem - nahral si dva timery - všetko ok nahraté. Po pozretí nahrávky si chcel prepnúť tlačítkom TV na normálne sledovanie TV vysielania ale "sekol sa". Máš pocit že Modul.
- modul poznáš tak, že na obrazovke bude okno "Program je kodovan, systém Irdeto a blablabla".
---skús prepnúť vtedy OK aby zmizlo okno a prepni na CT24.
---skús naspäť znova na CT1 či kodovanie začne bežať ak nie
---choď do menu podmienený prístup a žltým tlačítkom urob Reset CI-modulov.
- ak sa sekol prijímač tak nepôjde ovládať vôbec nič. Je ho treba resetovať podržaním tlačítka ZAP/VYP - na DO alebo na prijímači ca 5sekund
neodpovedal si ešte ako máš nastavené dodatočné dekodovanie - pre nájdenie problému by som doporučoval ho vypnúť aby sa táto funckia nemiešala do hľadania problému.
antény máš pripojené a nastavené ako som písal? Ak píšeš že je to tvoj prvý prijímač budeme sa teraz pýtať na detaily, prosím odpovedaj na ne aj keď to vyzerá ako výsluch alebo sa ti to zdá úplne nepodstatné.