Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 20 z 72 PrvníPrvní ... 1018192021223070 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 1077

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #286
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    tak vypnuti a zapnuti nepomohlo pri mem rychlem startu, prepnuti mezi kanaly take ne, ale kdyz manzelka prepla na nejaky internetovy kanal, tak ta ruzova zmizela a ted uz to zase jede jako vino. Tezko odhadnout kde byl problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Můžete mi někdo poradit jak správně nastavit STC na provoz s jedním modulem ? Musel sem dát jednu kartu do TV kvůli nespolehlivosti nahrávání přes časovač a s jedním modulem to přes časovač ve vypnutém stavu nahrává jenom tmu. Je jedno jakej kanál a kdy, prostě jenom tma. Když je zapnutej, tak funguje bez problému. Funguje STC jenom s jedním modulem ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od izidor1 Zobrazit příspěvek
    tak vypnuti a zapnuti nepomohlo pri mem rychlem startu, prepnuti mezi kanaly take ne, ale kdyz manzelka prepla na nejaky internetovy kanal, tak ta ruzova zmizela a ted uz to zase jede jako vino. Tezko odhadnout kde byl problem.
    Měl jsem to úplně stejné (na Panasonicu ST60) - problém byl v zapnutém HDMI Technilik, který zapínal i TV (čast se stalo, že byl takhle růžový obraz) - prostě ISIO STC zaplo rychleji než TV a pak to blblo (někomu se zde stalo, že šel zvuk a nebyl obraz, to je asi podobné). A to mám rychlý start vypnutý.
    Nyní mám Technilink na ZAP a vše ostatní vypnuto. Nejdříve zapnu TV a poté ISIO STC a vše je v pořádku.

    ---------- Doplněno v 15:39 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 15:37 ----------

    Citace Původně odesláno od trpas Zobrazit příspěvek
    Můžete mi někdo poradit jak správně nastavit STC na provoz s jedním modulem ? Musel sem dát jednu kartu do TV kvůli nespolehlivosti nahrávání přes časovač a s jedním modulem to přes časovač ve vypnutém stavu nahrává jenom tmu. Je jedno jakej kanál a kdy, prostě jenom tma. Když je zapnutej, tak funguje bez problému. Funguje STC jenom s jedním modulem ???
    Tak to fakt nevím, jak jsem tu už psal: Při dvou modulech (nejnovější Technisat IR CI+) a 2x ICE Skylink nikdy žádný problém s nahráváním nenastal. Rychlý start mám vypnutý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Tak to je dobry hint. Ja pouzivam pro zapinani zarizeni Logitech Harmony, tam si mohu nastavovat poradi zapnuti jak se mi zachce. Mozna to bude potreba trochu pozmenit, kvuli Isio S, ktere startovalo pomalu, jsem ho startoval jako prvni, tak ted bude mozna stacit ho jen posunout na konec seznamu. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Já mám karty od freesat, ale to asi nehraje roli. Nevím co už bych měl udělat, aby to ve vypnutém stavu nenahrávalo jen tmu [emoji21] už sem vyzkoušel všechny možnosti duální kódování zapnutý, vypnutý, auto.., rychlý start zapnutý i vypnutý, dva moduly, jeden modul.... Jo a v Omku mě poslali do háje...
    Naposledy upraveno uživatelem trpas: 24-02-2015 v 14:46
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Ja jsem take jeste tmu nenahral a to s tim delam vse mozne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    trpas nastav nejaký časovač ca za 5 min a vypni STC.
    Potom sleduj čo sa bude diať, mal by zapnúť a na displeji väčšinou svieti "DVR timer" keď beží nahrávanie. skontroluj či to tak je.
    nastav druhý časovač a počas tohto nahrávania ho zapni čo sa udeje. Mal by asi nabehnúť do menu, v ktorom ti ukáže že beží nahrávka. Uvidíš či je čierna alebo obraz.
    Ako to ide pri FTA programoch? vyhoď modul a skús CT24.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Ten druhy časovač mám nastavit při vypnutém STC během nahrávání prvního časovače ? Nebo až se začne nahrávat ten první tak mám zapnout STC a nastavit během provozu ten druhý...? Ct24 mám nastavit taky přes časovač a vypnout STC ? ...když vyhodím modul, tak funguje ct24 ??? To sem netušil....
    Naposledy upraveno uživatelem trpas: 24-02-2015 v 17:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    Nastav normálne dva časovače. Napr. teraz je 23:08, tak choď do časovačov a nastav
    23:15 - 23:20 CT
    23:25 - 23:30 Nova
    vypni SAT.
    o 23:15 sa musí zapnúť prijíač tak, že ostane svietiť červená LED ale na displayi sa rosvieti nápis DVR timer
    o 23:20 sa vypne nápis a SAT je vypnutý
    o 23:25 sa udeje to isté ako u 23:15. počkaj minutu - dve a zapni diaľkovým SAT. Zapne modrá led a na obrazovke TV sa objaví obraz nahrávaného programu cez ktorý je okno s tromi položkami, neviem presne tie texty ale niečo ako
    - spustiť na začiatku
    - spustiť on-line program
    - spustiť aktuálne
    to je ale jedno, dôležité je, či tam budeš mať na pozadí obraz nahrávaného.

    Teraz prezri prvú nahrávku či je OK alebo tma. Dtto začiatok druhej predtým než si zapol SAT.

    Teraz vypni SAt, vyhoď moduly von z prijímača, zapni a naprogramuj podobné dva časovače, jeden CT24 a druhý TA3. Vyskúšaj to isté čo predtým.

    EŠTE JEDEN DOTAZ na trpas, jirka, izidor na aké médium nahrávate?
    USB HDD, HDD v šuplíku STC alebo NAS ?
    Naposledy upraveno uživatelem Dagy2: 24-02-2015 v 22:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Dík za podrobný návod. Bohužel se mi nepodařilo zprovoznit oba moduly najednou. Zkusil sem provoz jen na jeden a po opětovném vrácení na dva mi to už nefunguje. Obraz v obraze funguje ale nahrávat můžu jen jeden program. Ten tvůj postup ale zkusím i s jedním modulem, protože při něm dva programy najednou nahrávat nemusím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    Nastav normálne dva časovače. Napr. teraz je 23:08, tak choď do časovačov a nastav
    23:15 - 23:20 CT
    23:25 - 23:30 Nova
    vypni SAT.
    o 23:15 sa musí zapnúť prijíač tak, že ostane svietiť červená LED ale na displayi sa rosvieti nápis DVR timer
    o 23:20 sa vypne nápis a SAT je vypnutý
    o 23:25 sa udeje to isté ako u 23:15. počkaj minutu - dve a zapni diaľkovým SAT. Zapne modrá led a na obrazovke TV sa objaví obraz nahrávaného programu cez ktorý je okno s tromi položkami, neviem presne tie texty ale niečo ako
    - spustiť na začiatku
    - spustiť on-line program
    - spustiť aktuálne
    to je ale jedno, dôležité je, či tam budeš mať na pozadí obraz nahrávaného.

    Teraz prezri prvú nahrávku či je OK alebo tma. Dtto začiatok druhej predtým než si zapol SAT.

    Teraz vypni SAt, vyhoď moduly von z prijímača, zapni a naprogramuj podobné dva časovače, jeden CT24 a druhý TA3. Vyskúšaj to isté čo predtým.

    EŠTE JEDEN DOTAZ na trpas, jirka, izidor na aké médium nahrávate?
    USB HDD, HDD v šuplíku STC alebo NAS ?
    Takže první pokus : nahrávka ČT - tma, nahrávka Nova - tma do okamžiku zapnutí STC, pak jakoby nové nahrávání a s obrazem.
    Druhý pokus bez modulu : nahrávka Ct24 se nahrála TA3 mi bez modulu nejde...
    Nahrávám na HDD v šuplíku STC od WD 1 TB
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    No - neber to osobne - dotazom o CT24 predtým si ma trochu dorazil. A teraz zase ja sam seba - ty máš freesat, tam TA3 nie je free. Takže skúšaj CT24, BBC, TV Lux a pod.
    Tak začnime od začiatku:
    1/ máš twinLNB a dva samostatné káble do STC s pripojením na oba F-konektory DVB-S2 tunerov?
    2/ v nastaveniach LNB - máš nastavenie "signál z antény" = 2
    3/ rezervácia tunera - je to niekde v menu - máš nula ?

    4/ pokiaľ ti ide PIP/PAP tak musí aj nahrávať dva programy.
    - zapni STC, ľubovoľný program napr. NOVA a stlač tlačítko REC. Začne sa nahrávať. Teraz prepni napr. na CT24. Musí bežať ďalej nahrávanie a zároveň pozeráš na CT24. stlač REC a budú sa nahrávať CT24 a NOVA.
    - či beží nahrávanie poznáš napr. v EPG, na týchto dvoch programoch beží červená točia ca sa smyčka

    5/ to, že máš nahrávku u Novy až od bodu zapnutia vyzerá naozaj, že moduly sú bez zapnutia mrtve. Ako máš nastavenú voľbu dodatočné dekodovanie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek

    EŠTE JEDEN DOTAZ na trpas, jirka, izidor na aké médium nahrávate?
    USB HDD, HDD v šuplíku STC alebo NAS ?
    Nahrávám na interní pevný disk - ten nový TechniSat StreamStore 100, 1TB, 2,5"
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od Dagy2 Zobrazit příspěvek
    No - neber to osobne - dotazom o CT24 predtým si ma trochu dorazil. A teraz zase ja sam seba - ty máš freesat, tam TA3 nie je free. Takže skúšaj CT24, BBC, TV Lux a pod.
    Tak začnime od začiatku:
    1/ máš twinLNB a dva samostatné káble do STC s pripojením na oba F-konektory DVB-S2 tunerov?
    2/ v nastaveniach LNB - máš nastavenie "signál z antény" = 2
    3/ rezervácia tunera - je to niekde v menu - máš nula ?

    4/ pokiaľ ti ide PIP/PAP tak musí aj nahrávať dva programy.
    - zapni STC, ľubovoľný program napr. NOVA a stlač tlačítko REC. Začne sa nahrávať. Teraz prepni napr. na CT24. Musí bežať ďalej nahrávanie a zároveň pozeráš na CT24. stlač REC a budú sa nahrávať CT24 a NOVA.
    - či beží nahrávanie poznáš napr. v EPG, na týchto dvoch programoch beží červená točia ca sa smyčka

    5/ to, že máš nahrávku u Novy až od bodu zapnutia vyzerá naozaj, že moduly sú bez zapnutia mrtve. Ako máš nastavenú voľbu dodatočné dekodovanie?
    Omlouvám se za své nevědomosti, ale je to můj první satelitní příjímač... Jinak sem zkusil dát do STC starej modul od Mascomu co sem měl v TV a vše se nahrálo jak mělo. Už sem myslel, ze mám vyhráno a nechám ho tam, ale po návratu z pevnýho disku zpět na TV se seknul a odmítnul s tím STC spolupracovat. Takže to asi vypadá na vadný moduly nebo co myslíš ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2012
    Příspěvků
    129

    Ja nahravam na NAS
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 72 PrvníPrvní ... 1018192021223070 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21