Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 72 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 1077

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    a další problém : nefunguje internetový prohlížeč. Po zmáčknutí www se objeví modrá obrazovka s nápisem General Error. Připojení přes LAN v pořádku, rychlost 9 MB, aplikace MyTechniSat přes web taky funguje. Minulý víkend vše fungovalo a nic sem neměnil....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Tak skus dať tbrdý reštart podržanímmtlaítka power na 5sekúnd a potom ho pusti
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Skus dat úsporný mód, mne na ISIU S3 ked som testoval tieto moduly, bolo výhodnejšie dať túto možnosť za dlhší čas inicializácie modulu. Možno to pomôže aj na tu TV, že budu mať dlhší čas na "porozprávanie sa" pred nabehnutím.
    zkusím....uvidím....napíšu... Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ak nepomôže, tak len reset do výrobných nastaveni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Som veľmi zvedavý na opravný fw, lebo sa to nejak kopí s tými chybami, co sú v podstate základné chyby tohto prijímača...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    tak nepomohlo to v ničem Při zapnutí TV pořád tma se zvukem. Internet taky nefunguje i po restartu. Časovač sem při vypnutém rychlém startu ještě nezkusil, ale vzhledem k tomu, že se mi nezapne na TV obraz, budu muset ten rychlej start nechat zapnutej....
    Naposledy upraveno uživatelem trpas: 31-01-2015 v 23:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Ten problem s tmou cez HDMI na plazmach Panasonic je spomenuty aj vo vlakne Technisat SIR...

    Estw jedno ma napadlo, ako mas nastaveny vystup HDMi na STC? Skus dat na auto...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Tak HDMI mám na auto, takže tím to nebude... Dnes se mi opět přes časovač nahrálo 850 MB tmy [emoji16]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Jirka a ako si sa dostal k zakódovanej nahrávke s CW modulmi?
    golfLC, zkoušel jsem před tím nahrávat se zapnutou funkcí dodatečné dekódování. Takže vlastně ta nahrávka je zakoodovaná (neměl jsem zapnuto dekodování). S moduly CW se přehrála a teď s IR CI+ moduly nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    trpas,
    jak jsem psal, mám Technicrypt CI+ moduly od včerejška (před tím to byly CW a problémy se záseky nahrávky sledovaného programu - viz výše), vyzkouším dnes nahrávání přes časovač. Rychlý start mám také vypnutý. V nastavení obrazu mám HDCP na zapnuto.

    Technilink mám zapnutý, ale vše ostatní vypnuto (i puštění TV) - tj. zapnu TV a při zapnutí ISIO STC se mi to přepne na satelit. Pokud jsem měl HDCP na auto a Technilink zapínal i TV, pak se mi někdy objevoval obraz s růžovým podkladem (tj. ne černá obrazovka, ale obraz zmršený), nyní je to už OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Trpas, tak skús dať napevno 1080p a vyskúšaj, s funkciou VieraLink a TechniLink to je niekedy o skúšaní... Princíp oboch funkcií je rovnaký, ale každá firma k tomu pristupuje odlišne... Ja mám na ISIU S a S3 1080p a na TV z podpisov nemám problém. Pri nastavení rozlíšenia napevno ide do telky už fixné rozlíšenie...
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 01-02-2015 v 09:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    O HDCP viac tu http://www.itnews.sk/tituly/pc-revue...11-hdmi-a-hdcp Je to zbytočné viac rozpisovať, treba si odkontrolovať, aké zariadenia doma to majú a podľa toho vykonať nastavenie.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od jirka67 Zobrazit příspěvek
    trpas,
    jak jsem psal, mám Technicrypt CI+ moduly od včerejška (před tím to byly CW a problémy se záseky nahrávky sledovaného programu - viz výše), vyzkouším dnes nahrávání přes časovač. Rychlý start mám také vypnutý. V nastavení obrazu mám HDCP na zapnuto.

    Technilink mám zapnutý, ale vše ostatní vypnuto (i puštění TV) - tj. zapnu TV a při zapnutí ISIO STC se mi to přepne na satelit. Pokud jsem měl HDCP na auto a Technilink zapínal i TV, pak se mi někdy objevoval obraz s růžovým podkladem (tj. ne černá obrazovka, ale obraz zmršený), nyní je to už OK.
    když to udělám podle tebe a zapnu TV a pak teprve STC, tak se mi TV taky přepne na satelit, ale je pořád tma se zvukem Musim zapnout TV, přepnout jí na HDMI2 kde mám satelit a pak teprve pustit STC...potom to jde. Jakmile si STC samo přepne signál do TV, tak je tma !!! Nebo nechat rychlý start, pustit TV + přepnout na HDMI2 a v tu chvíli startuje STC a obraz je OK. Uživatelsky je lepší varianta 2 se zapnutým rychlým startem, ale nevim, jestli to nezpůsobuje tu nahranou tmu přes časovač. Sem z toho jelen
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    HDMI s nahrávkou nemá nič spoločné, kebyže máš aj TV úplne odpojené od napájania, prijímač musí nahrávať! Problém je tam podľa všetkého s inicializáciou modulov, nahrávanie nabehne skôr, ako sú moduly pripravené, ak sme už vylúčili HDD...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Tak to fakt nevím. Mám také Panasonic - poslední řada plazem ST60. Zkus to HDCP na zapnuto (v nastavení obrazu).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 72 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21