Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 71 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 1064

Téma: TechniSat TechniCorder ISIO STC

  1. #151
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    210

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek


    No ak toto curvítko tam zase OxxO dá v stave, ako je na SIR-e, tak STC sa s kvalitným SFI môže rozlúčiť Soudruzi, len totok nie
    Myslim, ze to bude podobne ako napr. u Technistaru S2. Bude naviac vytvorena jedna skupina programov, ktore budu zoradene podla fastscanu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    A na S2ke je to tak??? Na SIR-e pri každej aktualizácií fastscanom odznačí SFI znak v nastaveniach programového denníka, ozaj by sa mi nechcelo na takomto prijímači inej triedy obchádzať nastavenia družice... Keby to bola vypínateľná funkcia, nemám prípomienky, ale z dielne dodávateľa tohto prijímača pre CZ a SK už vyšiel jeden fastcan, podľa nich to najlepšie čo len mohlo byť vymyslené...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    210

    To som na S2 nepozoroval ako je to s EPG. Dolezite je, ze mas hlavny zoznam, ktory si upravujes podla seba aj s priznakom stahovania EPG dat. Dalsim zoznamom je Skylink (fastscan), ktory moze sluzit pre aktualizaciu hlavneho zoznamu pre programy Skylink - nemusia sa manualne ladit nove programy, resp. menit parametre frekvencii, u ktorych prislo k zmenam.
    Snad sa tu najde clovek s S2 s poslednym firmware, ktory to uvedie na pravu mieru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Aj keď je to už mimo tejto témy, ale popozeral som ohľadom toho fastscanu na S2-ke, oficiálna CZ stránka o novom fw-y s funkciou fastscan nepíše nič, ale na stránke OxxO je táto informácia: majitele satelitního přijímače TechniSat TechniStar S2. K dispozici je nová verze firmare 1940s, která přidává do přijímače podporu funkce Fastscan. Info z 20.1.2015

    Download však len na ich stránke v sekcií download pre tento prijímač, takže nejaká ich iniciatíva.
    Naposledy upraveno uživatelem golfLC: 29-01-2015 v 18:33
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček Avatar uživatele Martinez1
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    55

    Poprosím prvých vlastníkov o zhodnotenie recenzie v porovnaní s ich postrehmi a prvými skúsenosťami s STC.
    Už som postrehol nejaké nezrovnalosti s recenziami na parabole a skúsenosťami, hlavne správanie 2 modulov TechniSat TechniCrypt IR CI+.
    http://www.omko.cz/recenze/technisat...rder-isio-stc/
    pripomínam, že recenziu robila naša obľúbená firma OxxO...

    Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    No já mám právě nesrovantolosti (anebo si myslím, že to je moduly) u starých Technisat CW modulů. Mám s prodejcem domluveno zapůjčení 2 Technisat TechniCrypt IR CI+ modulů. Takže o víkendu zkusím porovnat, jak se to chová a zda problémy se zásekem (viz příspěvky výše) nejsou kvůli něčemu jinému. Asi jsem už vyloučil chybu disku, s oběma disky mi to dělá úplně stejný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček Avatar uživatele Martinez1
    Registrace
    Jan 2013
    Příspěvků
    55

    Pre budúcich majiteľov STC.
    Na internete som našiel fotku STC v bielej farbe. Technisat toto prevedenie isto nevyrába, no vyzerá to luxusne.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: STC v bielom.jpg 
Zobrazení: 129 
Velikost: 204.4 KB 
ID: 29717  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    S tou fotkou, to je len negativ cierneho, vidis to na diode power
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    myslím, že kto si kúpi STC nepotrebuje barličky typu fastscan. keby radšej vyvíjali urýchlené aktivity na odstránenie epg znakového zmätku/zmetku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    233

    Tak jsem vyzkoušel dva vypůjčené Technisat Technicrypt CI+ moduly a problém se zaseknutím nahrávaného programu zmizel!! Tak teď nevím, asi si tyto moduly nechám, ale nevím, jestli s nimi nebude další jiné omezení, popř. problémy. Byl jsem léta zvyklý na staré Technisat CW moduly, které běhaly vždy bez problémů. Samozřejmě si je nechám v záloze.

    A výměnou za Irdeto moduly již nejde přehrát zakódovaná nahrávka pořízená CW moduly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Citace Původně odesláno od jirka67 Zobrazit příspěvek
    A výměnou za Irdeto moduly již nejde přehrát zakódovaná nahrávka pořízená CW moduly
    Jirka a ako si sa dostal k zakódovanej nahrávke s CW modulmi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    Ahoj všichni,
    sem taky majitelem STC a mám určité problémy se kterými si nevím rady.

    1. Občas se mi přes časovač nahraje jen černý obraz. Nemá to žádnej systém ani logiku. Někdy je to Prima cool, někdy History, někdy DuckTv..... Mám dva moduly TechniSat TechniCrypt IR CI+ v nich dvě karty FreeSat a HDD Western Digital 1 TB, WD10JFCX SATA III/600, 16 MB IntelliPower V čem je teda zakopanej pes ????

    2. STC zapojeno přes HDMI do plazmy Panasonic. Když vypnu TV a pak jí zase zapnu, tak je černý obraz se zvukem. Nemůžu nezávisle na sobě zapínat a vypínat oba přístroje. Když zapnu TechniLink a v TV VieraLink, ovladačem na STC ho zapnu, tak se současně zapne i TV, ale opět je jen tma se zvukem. Musím nejdřív zapnout TV, pak přepnout na HDMI a v tom okamžiku startuje STC a je vše OK.

    Vůbec netuším proč se mi tohle děje !!! Pomozte prosím nějakou radou nebo aspoň tipem !!!! V O**U mi technik řek, že ten přístroj ještě nezná a nemůže mi pomoc !!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    STC máš v rýchlom štarte, alebo v úspornom móde pri vypnuti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    48

    V rychlém...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Skus dat úsporný mód, mne na ISIU S3 ked som testoval tieto moduly, bolo výhodnejšie dať túto možnosť za dlhší čas inicializácie modulu. Možno to pomôže aj na tu TV, že budu mať dlhší čas na "porozprávanie sa" pred nabehnutím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 71 PrvníPrvní ... 9101112132161 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat TechniStar S3 ISIO
    Od golfLC v sekci DVB-S
    Reakcí: 184
    Poslední příspěvek: 28-11-2017, 00:04
  2. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  3. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  4. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21