Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Problém s Blu-Ray

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peter.urblik
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    355

    ahojte!

    potreboval by som fest poradiť čo s napalovaním BR disku.. nikdy som s tým nemal problém no neviem čo sa stalo.. tento krát som však pár vecí skúsil inak..

    Kúpil som verbatim printable BR disky LTH..

    Výsledný projekt som vyrenderoval do mastru... /potreboval som z toho ešte urobiť DVD, takže následne DVD/.. nevedel som či musím robiť zvlášť render do BR ale skúsil som to s Mastrom a išlo to.. takže v DVD architectovi som si všetko pekne poskladal... Menu, film, kapitolky, a dal som vypáliť.. /samozrejme iso mi uložilo na disk/ a zrazu chyba..

    DVD A ukazoval velkosť projektu 20,7 GB, ISO v priečinku PC má len necelý 19.. a vypisovalo mi nedostatok miesta na BR disku.. túto hlášku som ignoroval a dal páliť a zrazu frmol a koniec.. 1,2, 3 disk atd.. a nič.. nechapačky poriadne..

    skúšal som páliť origoš v DVD A, potom Nerovi a skúsil som aj ImageBurn a nič..

    takže otázočka.. môže to byť tým že projekt bol vyrenderovaný do mastru? fakt to môže byť tým?

    alebo to je skôr nejakými diskami ktoré moja BR napalovačka proste nechce žrať.. alebo ja už naozaj neviem.. dakujem za rady!!!!! zachrátne ma prosím!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peter.urblik
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    355

    http://www.lg.com/uk/dvd-blu-ray-dri...u-ray-recorder túto mechaniku mám ak to pomôže
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,778

    Tvůj aktuální firmware nemusí LTH disky podporovat (špatně na ně zapisuje). Zkus aktualizovat firmware, resp. zkontroluj firmware na webu výrobce zda vůbec LTH disky zvládá.

    Ještě mě napadá, zkus snížit rychlost pálení na max. rychlost 2x.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    356

    Já mám LG BH12LS30 (asi bude novější) a běžně na Verbatim LTH placky pálím bez problémů. Nedávno jsem zkoušel BD MediaRange a také v pohodě. Ale pálím rovnou z timeline Ediusu 6.55 (stejně tak DVD) a pohoda. V Ediusu si nechám zapsat BD i DVD do souboru pro případné další kopie, které potom vypálím Nerem 11. Vše v pohodě.
    Myslím že k BH10LS30 je na webu LG upgrade na firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    542

    Ta aktualizace firmwaru asi bude na místě. Měl jsem taky určité problémy s Verbatim Printable LTH a po UPG FW na veri 2 se zatím zdá, že je to v pohodě. (LG BH10LS30;FW 1.02)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,778

    Nicméně dost uživatelů co LTH používají hlásí problém s těmito disky po delší době. Po několika měsících. Podle mě za to může i použitá vypalovačka. Resp. její firmware.
    Proč nepoužíváš místo LTH klasická HTL média? Pro ochranu povrchu třeba i s Hard Coated povrchem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peter.urblik
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    355

    Citace Původně odesláno od RoPo Zobrazit příspěvek
    Proč nepoužíváš místo LTH klasická HTL média?
    no možno neuveríš.. ale nič iné som nedostal .. pozrel som alzu, hej.sk a ešte niekde som snoril.. a jediné printové BR čo mali vtedy boli LTH.. u nás v meste sa kúpiť nedajú je to všetko len na objednávku a tam kde som bol mali len toto...

    idem skúsiť firmware..

    všetkým dakujem za rady!!!

    ---------- Doplněno v 10:51 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 10:48 ----------

    teraz pozerám mám tam iba 1.0, somár.. idem updatnúť na 1.02 uvidíme
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    542

    Jo dávám celkem za pravdu. Taky jsem při nákupu na jiné než na LTH printable BD nenarazil. Pokud jsem používal BD Panasonic Printable, tak bez problému, s Verbatim jsem musel UPG vypalovačky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,778

    LTH jsou levnější na výrobu, proto tato méda vznikla. HTL jsou standardní BD média. Stále se dají sehnat, ale jsou dražší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peter.urblik
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    355

    ahojte!

    takže po update na firmware 1.02 mi odpojilo celú mechaniku.. teda pc žiadnu neregistruje.. zrejme sa celá posr..a a nebolo to len starým firmwarom..

    nejaký nápad čo by to ešte mohlo byť?

    ---------- Doplněno v 19:52 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 19:51 ----------

    ešte k samotným BR diskom..

    neviem chalani odkiaľ kupujete ale ja som zas brázdil po obchodoch a žiadne iné som nenašiel.. teda okrem dual layer diskov ... iné printové ako LTH od verbatimu som nenašiel..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    5,778

    Vcera nebo predevcirem jsem po BR koukal a od Verbatimu i jinych vyrobcu standardni printable HTL jsem asel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    194

    ja uz mozno 3 roky nakupujem na ebay, ale pouzivam DL. Maximalna spokojnost

    http://www.ebay.com/itm/120758407830...%3AMEBIDX%3AIT
    Odpovídat lze po přihlášení