Elac 67.2
Zdravim už som sa tu informoval o repro , bol som rozhodnuty pre Dynavoice M 65 ex + Yamaha 475 (cca 630€), ale naskytla sa mi prilezitost kupit Elac 67.2 + Denon x1000 za cenu cca 740€, co uz presahuje moj cenovy strop, ale ak je to tak vyhodna kupa, isiel by som do toho.
Poznate niekto tieto reproduktory? Hodia sa k tomu Denonu? Velkost miestnosti je cca 6,5 x 4 m.
Neni su male na tuto miestnost? Niekde som cital, ze maju slabsie basy.
Zanre hudby, ktoru pocuvam pop, country, obcas rock a hip hop.
Ďakujem pekne :)
Poznate niekto tieto reproduktory? Hodia sa k tomu Denonu? Velkost miestnosti je cca 6,5 x 4 m.
Neni su male na tuto miestnost? Niekde som cital, ze maju slabsie basy.
Zanre hudby, ktoru pocuvam pop, country, obcas rock a hip hop.
Ďakujem pekne :)
Vyberaj vlastnými ušami ... nič viac, čo ti k výberu konkretneho repro pomôže sa tu nedozvieš.
Okrem specifikacie, ktora tieto bedne radi medzi komercne modne stlpky (t.j. co sa dnes bezne tlaci, uzky repracik s 14cm! basacikom (wtf?) a zadnym BR, vsak ked uz to nebasuje, nejake basy nam miestnost a umiestnenie pri zadnej stene "vygeneruje".) sa prakticky nic ine nedozvies.
Okrem specifikacie, ktora tieto bedne radi medzi komercne modne stlpky (t.j. co sa dnes bezne tlaci, uzky repracik s 14cm! basacikom (wtf?) a zadnym BR, vsak ked uz to nebasuje, nejake basy nam miestnost a umiestnenie pri zadnej stene "vygeneruje".) sa prakticky nic ine nedozvies.