Herní monitor
Viz nazev topicu, potrebuji radu, nemuzu se rozhodnout mezi nasledujicima:
Muzete doporucit popripade naopak odradit od koupi nejakeho z nasledujicich 3 monitoru ?
Chci herni monitor (hraju counter strike global offensive + world of warcraft) s nizkou odezvou, peknejma barvama, s dobrym podsvicenim a 120hz + ?
1)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2)
3)
Popripade pokud mate navrh na nejakej jinej, tak sem s nim
Nebo pockat na tohle ? Neni to overkill ? Prece jen to pod 16k kč sehnat nepujde ani v cizine
Muzete doporucit popripade naopak odradit od koupi nejakeho z nasledujicich 3 monitoru ?
Chci herni monitor (hraju counter strike global offensive + world of warcraft) s nizkou odezvou, peknejma barvama, s dobrym podsvicenim a 120hz + ?
1)
2)
3)
Popripade pokud mate navrh na nejakej jinej, tak sem s nim
Nebo pockat na tohle ? Neni to overkill ? Prece jen to pod 16k kč sehnat nepujde ani v cizine
Čistě herní monitory jsou 2) a 3)
Eizo je proslulá známá značka, BenQ sází na cenu. Výběr už je jen na tobě
Eizo je proslulá známá značka, BenQ sází na cenu. Výběr už je jen na tobě
Ani jeden není pouze na gaming špatný, ale abych ti to ještě trochu zkomplikoval Asus VG248QE a AOC G2460PQU jsou další alternativy
A co byste doporučili pro nenáročného hráče ? Hraji pouze WoT, ale většinou PC používám na běžnou práci.
Tento týden se v e-shopech začíná objevovat nové EIZO FS2434.
Tvrdí že je herní, ačkoliv nedá více než 60 Hz. A taky nevím zda mám riskovat IPS technologii. Je v něčem kromě úhlu zobrazení lepší než TN a pozná to běžný smrtelník ?
Na monitory s adaptive(free) sync se mi čekat nechce.
Tento týden se v e-shopech začíná objevovat nové EIZO FS2434.
Tvrdí že je herní, ačkoliv nedá více než 60 Hz. A taky nevím zda mám riskovat IPS technologii. Je v něčem kromě úhlu zobrazení lepší než TN a pozná to běžný smrtelník ?
Na monitory s adaptive(free) sync se mi čekat nechce.
Tak se mi povedlo sehnat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] za 17k kč, myslite ze se vyplati do nej jit ? mam gtx 680 utahe to rozliseni a hz ? je to sice tn panel, ale udajne neni tak spatnej jak ostatni levne tn panely co maji treba notebooky atd. Premyslim nad tim hlavne z duvodu 144 hz, g-syncu a velkeho rozliseni.
To snad záleží na hře, ne? Testů jsou na webu tuny http://lmgtfy.com/?q=gtx+680+test a specifikaci také zvládneš přečíst: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-680/specifications