Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Herní monitor

Doomí (14)|2.8.2014 22:51
Viz nazev topicu, potrebuji radu, nemuzu se rozhodnout mezi nasledujicima:

Muzete doporucit popripade naopak odradit od koupi nejakeho z nasledujicich 3 monitoru ?

Chci herni monitor (hraju counter strike global offensive + world of warcraft) s nizkou odezvou, peknejma barvama, s dobrym podsvicenim a 120hz + ?

1)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

2)

3)

Popripade pokud mate navrh na nejakej jinej, tak sem s nim

Nebo pockat na tohle ? Neni to overkill ? Prece jen to pod 16k kč sehnat nepujde ani v cizine
Ivo Mašek (10205)|3.8.2014 11:23
Čistě herní monitory jsou 2) a 3)
Eizo je proslulá známá značka, BenQ sází na cenu. Výběr už je jen na tobě
Doomí (14)|7.8.2014 06:00
diky, byl bych rad kdyby se k tomu vyjadril jeste nekdo at si konecne vyberu :)
dumar (59)|7.8.2014 23:15
Ani jeden není pouze na gaming špatný, ale abych ti to ještě trochu zkomplikoval Asus VG248QE a AOC G2460PQU jsou další alternativy
Cert (1)|12.8.2014 17:49
A co byste doporučili pro nenáročného hráče ? Hraji pouze WoT, ale většinou PC používám na běžnou práci.

Tento týden se v e-shopech začíná objevovat nové EIZO FS2434.
Tvrdí že je herní, ačkoliv nedá více než 60 Hz. A taky nevím zda mám riskovat IPS technologii. Je v něčem kromě úhlu zobrazení lepší než TN a pozná to běžný smrtelník ?

Na monitory s adaptive(free) sync se mi čekat nechce.
Doomí (14)|8.10.2014 14:49
Tak se mi povedlo sehnat [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] za 17k kč, myslite ze se vyplati do nej jit ? mam gtx 680 utahe to rozliseni a hz ? je to sice tn panel, ale udajne neni tak spatnej jak ostatni levne tn panely co maji treba notebooky atd. Premyslim nad tim hlavne z duvodu 144 hz, g-syncu a velkeho rozliseni.
KamilZ (10277)|8.10.2014 16:46
To snad záleží na hře, ne? Testů jsou na webu tuny http://lmgtfy.com/?q=gtx+680+test a specifikaci také zvládneš přečíst: http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-680/specifications