Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Několik otázek ohledně TV Samsung UE40F5370

mysak85 (47)|6.7.2014 10:55
Chtěl by jsem poprosit jestli by mně někdo neporadil s touto tv (firmware nejnovější)

1) nastavení obrazu, které nastavení je nejlepší, co povypínat, co nechat zapnutý (jde mi o to že třeba tv od LG mají šmejd typu True motion kterej se musí vypnout aby obraz nevypadal jak telenovela) tak se ptám jestli je něco i zde

2) jdou do tv dostat další kodeky na přehrávání filmů z usb? To co mi přehraje tv od Lg, tak spoustu filmů tento samsung nepřehraje a zahlásí akorád nepodporovaný formát

3) zkušenosti s kamerou do tv, funguje tam korektně skype? Dá se s ním bez problému telefonovat?

4) používá někdo wifi modul? Nebo je lepší zapojit kabel, jde mi spíše o rychlost přenosu :-)

Děkuji
KamilZ (10277)|6.7.2014 11:18
Ad 2) Pouze takto: https://www.tvfreak.cz/doporucena-multimedialni-centra-cerven-2014/5344
Ad 3) Zkušenosti nemám, ale vzhledem k ceně TV mi osobně přijde [odkaz, pro zobrazení se přihlaste],- celkem šílená
Ad 4) Jednoznačně kabel, jestli máš možnost, tak na WiFi zapomeň. Nejde ani tak o rychlost (stejně maximálku nevyužiješ), ale o stabilitu a spolehlivost
mysak85 (47)|6.7.2014 12:37
Diky za odpoved, na ty centra kouknu.
Cena za tu kameru je hodne vysoka, ale chtel jsem vyzkouset jak dobre to funguje a bohuzel nikdo v okoli kameru do tv nema (skoda ze tam nejde pripojit jakakoliv kamera :-( )
Andre2 (69)|6.7.2014 21:20
Ad 1) Obávám se, že v tomto radu nedostaneš, protože každý bude mít to nejlepší nastavení jiné. Já osobně radši zkousnu trochu té telenovely protože trhaný a rozmazaný obraz mi vadí ze všeho nejvíc.
vivid.sk (11472)|6.7.2014 21:42
1) Ano, len tu sa to vola Motion +, takisto treba vypnut vsetky kurvitka ako doostrovanie hran, dynamicky kontrast, odsumovanie, atd .... a prepnut na "Film" preset, ktory je po vybaleni z krabice najblizsie realite.
Andre2 (69)|7.7.2014 09:56
[QUOTE=vivid.sk;492261]1) takisto treba vypnut vsetky kurvitka ako doostrovanie hran[/QUOTE]

To je předpokládám nastavení "ostrost"? Tuší někdo jaká hodnota odpovídá "originálu"? Hodnota 0 mi připadá zbytečně rozmazaná, hlavně u SD kanálů.
vivid.sk (11472)|7.7.2014 12:31
Skus si ako zdroj signalu pripojit "plochu z desktopu" 1:1, na pismenkach (bezny text) sa da vidiet, kde sa aplikuje doostrovanie. (na mojej TV je bez doostrovania hodnota 0, no to vsak nemusi platit pri aktualnych modeloch, niekde je to naopak hodnota 50).
mysak85 (47)|27.12.2014 12:07
mel by jsem jeste jeden dotaz, jak se u teto tv dostat do servisniho menu?