Ktery ?MP3,WMA,AAC,OGG
Ahoj autoradio Bose mi prehrava tyto soubory:MP3,WMA,AAC,OGG doma mam vse ve FLAC ktery z techto souboru je pro prevod nejvhodnejsi z pohledu minimalni ztraty kvality Diky.
Diky za radu zkusim tedy OGG sem se v tech priponach trochu ztratil kazdopadne z toho co jsem psal nic beztratove neni ze?
Ogg ani neskusaj (nie zeby bol zly, ale nieje dovod).
Pouzivaj AAC v prvom rade. Do auta postaci VBR s nastavenim kvality ~0.5, zavisi vsak ake mas repro v aute, mozno to bude aj zbytocne :)
[QUOTE=Martas 00;492218]z toho co jsem psal nic beztratove neni ze? [/QUOTE]
Je (WMA lossless), ale naco je to dobre, ked vsetko bezstratove bude mat obdobnu velkost ako samotny flac? Predpokladam, ze ti ide len o znizenie velkosti suborov tak, aby si nepocul rozdiel medzi originalom a komprimovanym vysledkom.
Pouzivaj AAC v prvom rade. Do auta postaci VBR s nastavenim kvality ~0.5, zavisi vsak ake mas repro v aute, mozno to bude aj zbytocne :)
[QUOTE=Martas 00;492218]z toho co jsem psal nic beztratove neni ze? [/QUOTE]
Je (WMA lossless), ale naco je to dobre, ked vsetko bezstratove bude mat obdobnu velkost ako samotny flac? Predpokladam, ze ti ide len o znizenie velkosti suborov tak, aby si nepocul rozdiel medzi originalom a komprimovanym vysledkom.