MMC pro otce k staré LG plasmě 50" a ke kinu 5.0 Technics SL-EH790
Zdravim otec má narozeniny a chci mu koupit MMC, protože teď má DVD s HDD a když si stáhne film a dá na flashku a zapojí to do DVD tak musí snad čekat přes hodinu než mu film 700mb nahraje na HDD a až potom jde spustit. Hrůza. Chtěl jsem mu koupit Dune co mam ja, ale on nemá zezadu analogy což je asi potřeba? Nejlépe asi zahodit.to dvd a dat MMC tak aby šel zapojit do toho ten Technics a potom MMc do TV?? Myslím to dobře? Teď má k tv settopbox,dvd a do dvd zapojeny technics. Takže zvuk jede jen když da AV přes DVD, ale to ma zas analog vysilani. Takže jak to udělat?
Děkuji, možná to zní trochu zmateně.
Děkuji, možná to zní trochu zmateně.
Dune má zezadu Jack 3,5 mm a v menu se tam dá zvolit analogový výstup. Ale co jsem zjistil když jsem ho měl pár dní doma, tak neumí downmix do analogového sterea z DTS zvuku.
Noo takže bych mu to normálně zapojil přes předek toho technicse dozadu dune? Není Dune přece jen pro něj zbytečný? Nestahuje ani mkv, a TV ani neumi FullHD ale plánuje koupi ( Ale to budou spíše roky)
Můj tatík (76) si koupil Med8er 600 stejný jako mám já, filmy mu dodávám já, TV v patře je spojena ethernetem s jeho PC v pracovně v přízemí, zapojeno do receiveru Yamaha a repro Xavian k TV Samsung. Je spojen, všechno mu funguje tak jak chtěl. Ale můj taťka při výběru moc neřeší peníze a většinou chce hned to co bude umět věci které potřebuje ...
eGreat (nebo jak se to jmenuje) neznám, nemohu posuzovat.
eGreat (nebo jak se to jmenuje) neznám, nemohu posuzovat.