Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Povinné titulky u DVD

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    162

    Nazdar lidi,

    pomůže mi někdo modifikovat IFO soubor v PgcEdit, aby se automaticky spustily povinné titulky při přehrávání české audiostopy? Povinné titulky jsou v tomto případě pod stpou č. 2. Strukturu DVD je možné stahnout zde: VIDEO_TS.ZIP
    Naposledy upraveno uživatelem LuSil: 20-06-2014 v 16:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    162

    Nikdo nepomůže?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    19

    bez celé struktury DVD ti přesně nemůžu poradit, ale já to v PgcEdit řešil tak, že jsem našel hlavní film a do pre příkazů jsem přidal příkaz Set STN a zde nastavil titulky, které jsem požadoval

    jinak i tady už se takové věci řešily např zde https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...vuku-a-titulku
    Naposledy upraveno uživatelem okrizek: 20-06-2014 v 08:20
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    162

    Citace Původně odesláno od okrizek Zobrazit příspěvek
    bez celé struktury DVD ti přesně nemůžu poradit
    Tak tady je k dispozici celá struktura DVD: VIDEO_TS.ZIP

    Aktualizoval jsem i přílohu v prvním postu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    V PGCEditu pokud najeds na VTSM1 Lu1 en4 (to je menu kde se voli audio a titulky), tak to DVD je udelane tak v tom miste, ze
    pokud se zvoli ceske audio DD 5.1 - tak se da do GPRM(1)=mov(0) a skoci to na konec PGC, kde se veci vyhodnocuji (post commands)
    a pokud se zvoli ceske titulky tak se vlozi GPRM(2)=mov(64) a skoci to na konec PGC, kde se veci vyhodnocuji (post commands)

    ty chces, aby jeden pokud zvoli ceskou audio stopu, aby mu ruka neupadla a zvolila se i ceska automaticky titulkova stopa (podle me to neni dobre delat neco za zady uzivatele)
    tedy jednoduse na prvni radek v post commands v tom samem PGC vloz:
    if GPRM(1)==0 then set GPRM(2)=(mov)64
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    ty to asi chces aby to fungovalo (ceske audio, cesky subs) automaticky, tak to zajed do pre commands pro ten title 1 (film), tam mas radek sesty, kde se testuje jestli je audio prvni stopa , nula, ceska stopa a pak se voli tedy da subs do GPRM(15), tak tam misto te 1 dej 64, proste zmen jen to cislo v patem radku na konci z 1 na 64
    Naposledy upraveno uživatelem ai: 21-06-2014 v 00:53
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele LuSil
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    162

    Citace Původně odesláno od ai Zobrazit příspěvek
    ty chces, aby jeden pokud zvoli ceskou audio stopu, aby mu ruka neupadla a zvolila se i ceska automaticky titulkova stopa (podle me to neni dobre delat neco za zady uzivatele)
    Podle mě, když už DVD obsahuje povinné titulky, tak by se měli spouštět automaticky. Samozřejmě s audio stopou, ke které jsou určené. Nebo se pletu?



    Citace Původně odesláno od ai Zobrazit příspěvek
    zajed do pre commands pro ten title 1 (film), tam mas radek sesty, kde se testuje jestli je audio prvni stopa , nula, ceska stopa a pak se voli tedy da subs do GPRM(15), tak tam misto te 1 dej 64, proste zmen jen to cislo v patem radku na konci z 1 na 64
    Díky za radu a nakopnutí. Funguje to, akorát jsem místo 64 zadal 65, protože povinné titulky jsou na tomto DVD stream 1. Kdybych tam zadal 64, tak by se spouštěli normální titulky pod streamem 0.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-03-2011, 17:39
  2. Dobrý rolující titulky a titulky obecně
    Od SB v sekci Editace videa
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 19-12-2009, 06:41
  3. DVD-lab PRO a titulky??
    Od Dexter22 v sekci Mastering
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 12:57
  4. titulky z AVI do DVD
    Od drgonzo v sekci Titulkování
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-03-2006, 18:52
  5. Titulky v AVI
    Od danis v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-04-2005, 15:36