domace kino 5.1 do 350eur max
zdravim. chcel by som poradit nejake domace kino 5.1 s recieverom (nie s dvd ani nicim podobnym!) do 350eur. Vyuzitie bude len na filmy a nic ine, na hudbu mam inu zostavu.
Moji favoriti su:
Onkyo ht-s3505
Sony HT-DH540SSHI
pozdava sa mi skor to sony, avsak zneistuje ma ze nikde na nete skoro ziadne recenzie, zato co onkyo ma pozitivne ohlasy...
Vadi mi len ze ma pasivny subwoofer, cize pripadny upgrade by asi nebol mozny.
Je tu vsak este Onkyo HT-S4505 sice uz cez cenu, s totoznymi bednami len aktivnym subom.
Cize ak mi poviete ze tie sony zneju oproti onkyo zle isiel by som do tejto verzie s aktivnym subwooferom.
Moji favoriti su:
Onkyo ht-s3505
Sony HT-DH540SSHI
pozdava sa mi skor to sony, avsak zneistuje ma ze nikde na nete skoro ziadne recenzie, zato co onkyo ma pozitivne ohlasy...
Vadi mi len ze ma pasivny subwoofer, cize pripadny upgrade by asi nebol mozny.
Je tu vsak este Onkyo HT-S4505 sice uz cez cenu, s totoznymi bednami len aktivnym subom.
Cize ak mi poviete ze tie sony zneju oproti onkyo zle isiel by som do tejto verzie s aktivnym subwooferom.
Nemyslim, aj v tejto cene moze vysledok hrat zle a este podstatne horsie. Staci si pozriet test onkyo htx-22hd v priamom porovnani s drahsim systemom Sony, kde bolo Sony celkom deklasovane (samozrejme, neslo o tento isty model, len vyvraciam fakt, ze vsetko v tejto cenovke hra rovnako. Nehra).
Osobne by som po znackach ako Sony, Panasonic, Samsung co sa zvuku tyka, ani nepozeral. Ale to je len moj nazor. Casy, ked bol SONY v audiu este pojem, su davno prec.
Osobne by som po znackach ako Sony, Panasonic, Samsung co sa zvuku tyka, ani nepozeral. Ale to je len moj nazor. Casy, ked bol SONY v audiu este pojem, su davno prec.
[QUOTE=vivid.sk;491112] Casy, ked bol SONY v audiu este pojem, su davno prec.[/QUOTE]
A ty si tie casy zazil ? ja som na tomto svete 44 rokov a nezazil som , ze by bol SONY pojem v audiu :)
A ty si tie casy zazil ? ja som na tomto svete 44 rokov a nezazil som , ze by bol SONY pojem v audiu :)
Pytkin: pojem v audiu byl. Sony dělal naprosto skvělé CD přehrávače (vyšší model řady Esprit a také v high-endové sféře vynikající SACD přehrávače. Průkopník v oblasti komprimace hudby pro přehrávače (ATRAC) u MD přehrávačů.
namátkou nějaké info: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
:-)
V laciné elektronice (do nějakých cca 5-10 tisíc za přístroj) to byl stejný "shit" jako ostatní: Kenwood, Marantz, Technics, Onkyo, Denon, Harman&Kardon, Pioneer a desítky jiných ...
TOP elektroniku ale uměl.
namátkou nějaké info: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
:-)
V laciné elektronice (do nějakých cca 5-10 tisíc za přístroj) to byl stejný "shit" jako ostatní: Kenwood, Marantz, Technics, Onkyo, Denon, Harman&Kardon, Pioneer a desítky jiných ...
TOP elektroniku ale uměl.
[QUOTE=vivid.sk;491112]Casy, ked bol SONY v audiu este pojem, su davno prec.[/QUOTE]
Tie časy su preč u dnešných 90% značiek ktoré dnes vyrábajú audio
Tie časy su preč u dnešných 90% značiek ktoré dnes vyrábajú audio
Ano, TOP elektroniku (audio, video,...) SONY uměl a stále umí (video). Přesně jak píše puschpull. Ale s tím TOP audiem mám dojem, že už neumí.
dobre teda skusim sa spytat este takto:
budu tieto zostavy (onkyo, sony) hrat lepsie ako Logitech Z906?
budu tieto zostavy (onkyo, sony) hrat lepsie ako Logitech Z906?
a este taka otazka...
ak by som zvolil dajme tomu to onkyo HT-S3505 (alebo s4505) oplati sa vobec k tomu receiveru v buducnosti upgrade? napr ze by som dokupil nejake kvalitnejsie stlpy trebars Yamaha Ns-777 alebo JAMO S 626.
vsade sa pise o tom ako sa oplati kupovat set s receiverom kvoli buducemu upgradu no a potom na druhej strane kazdy hovori ze k lepsim reproduktorom treba poriadny receiver... tak neviem.. co myslite?
ak by som zvolil dajme tomu to onkyo HT-S3505 (alebo s4505) oplati sa vobec k tomu receiveru v buducnosti upgrade? napr ze by som dokupil nejake kvalitnejsie stlpy trebars Yamaha Ns-777 alebo JAMO S 626.
vsade sa pise o tom ako sa oplati kupovat set s receiverom kvoli buducemu upgradu no a potom na druhej strane kazdy hovori ze k lepsim reproduktorom treba poriadny receiver... tak neviem.. co myslite?