Zdravím, měl bych pár otázek ohledně tohoto nového receiveru.
1. Máte již někdo praktické zkušenosti s novou arivou? Byl bych rád za plusy a mínusy oproti arivě 202.
2. Zkoušel jste někdo již *fw?
Díky![]()
Zdravím, měl bych pár otázek ohledně tohoto nového receiveru.
1. Máte již někdo praktické zkušenosti s novou arivou? Byl bych rád za plusy a mínusy oproti arivě 202.
2. Zkoušel jste někdo již *fw?
Díky![]()
Tady je recenze na Arivu 203 http://www.digizone.cz/clanky/fergus...-v-nove-verzi/
zdravim je nekde i pro arivu 203 setting nebo alternativní sw.?
Po připojení na internet pomocí kabelu nebo i anteny ferguson na wifi se satelit restartuje po cca 45s. Koupil jsem dva a oba se chovají stejně , takže to vypadá na sw chybu . Muze to nekdo potvrdit co má take Arivu 203 a testnout na ní třeba youtube zda se mu také restartuje do 45s. Díky za info , Jednu arivu v domácí siti mam a to 102 , nevím zda to nějak může souviset.
Naposledy upraveno uživatelem bohumil.in: 17-06-2014 v 16:24
mam fw patch na 203.A203_20140529_1.26B6_patch...ale este ho nevlastnim..xixi
http://www.fastshare.cz/3384150/a203...26b6-patch.rar
Naposledy upraveno uživatelem rudlus: 12-07-2014 v 09:22
Ahoj,
procetl jsem si recenzi a chtel bych se zeptat na nasledujici:
Čtečka spolupracuje s kartami Skylink ICE, Skylink Irdeto (mimo Standard M7), freeSat ICE i Cryptoworks, a další. Pro karty Skylink Standrad M7 se doporučuje použít CI+ Irdeto modul.
Jak tomu mam rozumet? Muze nastat nejaky problem s kartami od SKylinku? Resp. aktualne chceme prejit ke skylinku a vybirame vhodny prijimac. Tento mne celkem zaujal ale s tou kartou si ted nejsem jistej..
myslim ze si si v tej otazke hned aj odpovedal....ano pokial si kupis kartu M7 bude asi treba CI modul-neviem ake sú problemy nastanu v citacke s touto kartou-ale okrem ineho ziskas bonus v podobe odkodovanych nahravok kedze ani tento model nedokaze nahravat kodovane programy nekodovane pomocou len citacky...a mas pokoj a istotu.aj mna zaujal a hodlam vymenit -po 200vke a 202E...s ktorymi som nadmieru spokojny...tak dufam ze ten kto si ho zakupi ako prvy tu,tak da poriadnbe info o skusenostiach s nim....
Prečítal som si celu Recenzia: Ferguson Ariva 103 a 203 a chcem si kúpiť 103 alebo 203, neviem sa rozhodnúť. Medzi ti ma to modelmi je rozdiel len CI slot ? ? ? alebo som niečo prehliadol ? ? ?
rozdiel medzi ti ma to modelmi je 10,- € ! ! ! cena sa pohybuje okolo u 103 60,-€ a u 203 70,-€
http://digitalne.ellano.sk/recenzie-...riva-103-a-203
Mam 202e ale potrebujem kúpiť novší model kvôli Streaming-u
Áno dobre čítate. Nové modely prijímačov Ferguson Ariva 103 a 203 majú možnosť streamovania satelitného vysielania do smartfónu, alebo tabletu s OS Android! Už je minulosťou , že streamovať sa dá iba s linuxovými satelitnými prijímačmi.
Ako na streaming Fergusonom Ariva?
Stačí ak si do smartfónu, alebo tabletu s OS Android z Google Play nainštalujete MXPlayer a aplikáciu Big2Small.
Po nainštalovaní prehrávača MXplayeru a aplikácie Big2Small sa pripojte cez wifi so smartfónom, alebo tabletom do rovnakej siete ako je prijímač Ferguson Ariva 103/203 a spustite v smartfóne/tablete aplikáciu Big2Small.
Táto aplikácia Vám nájde v sieti IP adresu Fergusona Arivy a zobrazí ju v aplikácii Big2Small.
Po kliknutí na túto IP adresu sa Vám načíta zoznam programov zo satelitného prijímača. Kliknutím na zvolený program sa Vám o chvílu automaticky spustí MXplayer a v ňom stream TV programu.
Vyzkoušel jsem taky tuto bezesporu zajímavou funkci,ale bohužel je dost náchylná na kvalitu připojení.Aplikace v chytrofonu dost často spadla,a to i v místnosti s routerem.Je to prostě tak - "lepší stomegovej drát než třistamegová wifina".
Jinak CI slot se nikdy neztratí,takže jedině 203.
tahlovej
Ďakujem za odpoveď, hádam sa to vyrieši novými aktualizáciami fw![]()
mám 203jku a co mě dost štve tak, že se cca jednou za měsíc sekne a musím ji vyndat ze sítě.
To este nieje take zle, co ma vsak udivuje, ze sa niekto ulakomil na mechanicky koliskovy vypinac ON/OFF (nahradza spominane vytiahnutie zo siete), ake mali vsetky minule modely. Opat sa setri na nespravnom mieste.
dukelele aký máš fw mne to roby aj 202e
Mam take problem s nepretrzitym restartovanim Arivy 203. Zjistil jsem, ze toto chovani prijimace souvisi s urcitym typem routeru, do ktereho je sitove pripojeny. Pri vymene routeru za jiny typ je po restartech...mate nekdo dalsi zkusenosti? Jinak prijimac ma skvely obraz i na SD a rozhodne je zajimavy jako levne reseni satelitniho prijmu.