Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 118

Téma: Ferguson Ariva 203 / 103

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Dobrý den jenom bych se chtěl zeptat zda existují settingy na 103 v sekci settingy na Arivu je pouze 203. Děkuji za odpověď
    Potřebuji pouze nahrát nové programy na skylink
    Naposledy upraveno uživatelem nvidiafucker: 11-02-2015 v 14:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ne, nejsou tam, protože to zatím nikdo nechtěl...
    Ale nic ti nebrání si stáhnout ten pro A203, natáhnout ho v PC do Ali Editoru a z něj ho vyexportovat do tvé zálohy (souboru backup.abs) s tímtéž firmware. (Asi by to šlo i do jiného fw, ale nač riskovat...)

    Pokud bys to sám nedokázal, ozvi se, a já ti to udělám a doplním k ostatním settingům.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček Avatar uživatele SlovenskyKAKTUS
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    24

    Áno losos, boli by sme ti vďační , keby si sa obetoval a robil aj setting na 103 . ( P R O S I M ) Viem ,že z toho nič nemáš ale aspoň dobrý pocit , že si nám pomohol .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Setting pro 50 družic pro Arivy 102E/102mini/150Combo/152Combo/202E/250Combo/252Combo s firmware V1.26B9* a pro Arivy 103 a 203 s firmware V1.27B9* aktualizován 12/2/2015 v 18 hod. - (Celkem 3.457 TV programů + 142 rádií).

    Najdete jej, jako obvykle, na stránce se settingy pro Arivy.

    Originální setting je vždy vyroben přímo v Arivě 202E a pro další typy Ariv jsou zhotoveny kopie exportem z Ali Editoru.
    Doporučený způsob natažení settingů do Ariv je popsán v souboru "settingy pro A202E-3.txt".

    Protože nemám jak vyzkoušet, zda bude setting správně fungovat i pro Arivy 103, prosím, napište zde, jestli je všechno ok... díky předem.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 12-02-2015 v 17:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček Avatar uživatele SlovenskyKAKTUS
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    24

    losos ďakujem , tak som to tam šupol a funguje to jak ma, veľká vďaka ušetril si nám čas
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    77

    Mám od včera místo Arivy 200HD novou Arivu 203HD, firmware mám tovární 1.25B6 (budu aktualizovat na 1.28B2) Vše mi šlape, ale rád bych ji připojil k internetu, aby šli využívat webTV a youtube. Ovšem nevím jak na to. Modem k internetu mám ZyXEL P600 - Arivu s modemem mám propojenou LAN kabelem, ale nevím co dál kde nastavit - v arivě, v modemu, atd. Poradí někdo? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    5

    Nazdarek vsichni zitra mi prijde ariva 203 hd a slysel jsem ze se u techto pristroju musi nejak doplnovat nejake parametry v settingu pristroje aby mi to pak naslo druzici kterou bych chtel.Konkretne jsem si stahnul tento patch ( A203_20150325_1.28B4_patch.zip ) hledal jsem ruzne na vsech forech a tady jsem nasel setting na arivu 203 ale tenhle ( Setting A203-50sat-V1.27B9p.zip) chtel bych si tam dat ale setting z 1.28B4_patch a ne ze starsi verze patche (V1.27B9p).Chtel bych setting na 0.8w upc direct. Pomohl by mi prosim s timto a nebo aspon poradil jak jsi setting vytvorit abych nemusel pak zadne parametry hledat nekde na internete a vlazet pak ruzne do arriva 203?Predem mnohokrat dekuji .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    103

    vsak otazka najdenia satelitu a vyhladania stanic je cca 20s,co je na to take zlozite?v com tkvie vyhoda toho settingu? ked sa pohram,tak za 10 minut mam nastavene komplet stanice
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Apr 2015
    Příspěvků
    5

    Nechtel jsem pouze aby se mi tam pletl paket od Digi a pak to zase tridit.Vyresl jsem o tak ze jsem si nasel frekvence programu na upc direct a vsechny jsem tam rucne zadal a vyhledal.Naslo mi to opravdu to co jsem chtel bez toho aniz by se mi tam pletlo Digi TV.Tady davam odkaz programu s frekvencemi kdyby nekdo chtel.Na strance nahore je 5 tabulek a pod kazdou je na vyber (Frekvence) k jednotlivim poskytovatelum- CSlink,Freesat(upc),Digi tv,Magio a Digi Slovakia.mnoho z vas to uz asi zna ale davam to tady kdyby se to nekomu hodilo a usetril tak spoustu casu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Dobrý deň,

    mám problém s Arivou 203. Čo môže byť za problém keď mi mizne signál. Zapnem napr. Novu ide (90% signál, 70% kvalita), následne prepnem na CT1 a už nejde (signál 40%). Čo som mal požičaný iný prijímač tak bez problému (signál 90%). Parabola montovaná mechanikmi s mašinkou na kontrolu signálu. Neviem kde alebo čo hľadať, kde môže byť chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Nejprve vyzkoušej Arivu u někoho jiného.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Skúšal som, funguje bez problému.
    EDIT:
    Problém je aj s ladením. U mňa nenaladí nič zo SkyLinku (ASTR3) ale keď naladím u niekoho iného, tak funguje akurát stráca signal pri prepnutí kanálu. Po určitom čase (5-20min) niekedy signál zasa získa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Tak asi vadné LNB ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    hm ale iný prijímač funguje správne na danom LNB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    106

    Citace Původně odesláno od kubow Zobrazit příspěvek
    hm ale iný prijímač funguje správne na danom LNB.
    jiný přijímač ? Značka ? síla signálu a ostatní udaje? To je naprosto normální že jsou jiné citlivosti tunerů rozdílných značek, také často bývá poškozený koaxiální kabel ,opletení a stínění v místech častějšího ohýbání především u levných značek.Také stáří koaxu venku u paraboly,zvětralé venkovní izolace a mikrotrhlinky na vnějším plášti zaviní vnik vody a mráz v zimě a vichr udělá své a to i po dvou letech.Po deseti letech netěsnosti ,hliníková folie uplně zmizí v délce 0.5- 1m pod izolací u paraboly.
    Mám Fergusny 2x 200 ,202,250combo,102mini,2x 103 mini,AB Cryptobox 450,400mini,652combo, staré Wantage 8000HD a další šroty.
    Píši to pro orientaci a srovnání a chování na rozdílných parabolách .Také jsou vadné tunery které postupně strácí citlivost díky nekvalitním součástkám,kondenzátory ve zdrojích po roce mají poloviční kapacitu a tak dále atak dále.Mám kolegu v práci a ten má neustále práci a jedná se o většinu značek STB na našem trhu.Poslední případ Mascom 7 kusů kondenzátorů kaputo . Chování podobné tomu co popisujete -strácení signálu-
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 8 PrvníPrvní 1234 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ferguson Ariva 250
    Od lllincoln v sekci DVB-S
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-04-2013, 06:59
  2. Ferguson Ariva 210
    Od misha v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-04-2012, 13:59
  3. Ferguson Ariva TT HD PVR 500
    Od anra v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-04-2011, 11:40