Televize Samsung UE46F8000ST a UE46F7000ST a připojení k internetu
Dobrý den,
mám jeden problém s televizemi SAMSUNG UE46F8000ST a UE46F7000ST. Obě televize mám připojené k internetu. Jednu TV přes kabel a jednu přes WIFI. Obě TV se mi po asi 2 hodinách sledování zaseknou a buď se samovolně vypnou nebo restartují. Měl jsem zde technika ze Samsungu, který zkoušel vyměnit základní desku na jedné z nich, ale bohužel je to stejné. Když jsem zkusil internet odpojit, tak se mi za 14 dní žádný problém nevyskytl. V samsungu mi řekli, že problém musí být na straně poskytovatele internetu, kde mi zase tvrdí, že vše je v pořádku. Mám router TP link TL-WR841ND.
Pokud by měl někdo podobnou zkušenost nebo by věděl, jak tento problém vyřešit, tak budu jenom rád :)
Předem děkuji za rady :)
mám jeden problém s televizemi SAMSUNG UE46F8000ST a UE46F7000ST. Obě televize mám připojené k internetu. Jednu TV přes kabel a jednu přes WIFI. Obě TV se mi po asi 2 hodinách sledování zaseknou a buď se samovolně vypnou nebo restartují. Měl jsem zde technika ze Samsungu, který zkoušel vyměnit základní desku na jedné z nich, ale bohužel je to stejné. Když jsem zkusil internet odpojit, tak se mi za 14 dní žádný problém nevyskytl. V samsungu mi řekli, že problém musí být na straně poskytovatele internetu, kde mi zase tvrdí, že vše je v pořádku. Mám router TP link TL-WR841ND.
Pokud by měl někdo podobnou zkušenost nebo by věděl, jak tento problém vyřešit, tak budu jenom rád :)
Předem děkuji za rady :)
I kdyby byl nějaký problém v routeru, tak by rozhodně TV neměla takto reagovat. Spíš to vidím na problém firmware TV pro "specifickém provozu uživatele". Šlapat tedy dále na Samsung.
Přímo jsem ji připojit nezkoušel. Jen doplním, že kromě routeru mám ještě switch, ale to si myslím nebude nějaká zásadní změna
Toto může způsobovat router nebo jeho firmware. Máš možnost si někde půjčit jiný router? Jenom ne TP-Link.
Poskytovatel internetu mi nábídl možnost půjčit jiný router, myslím, že i jenou značku na vyzkoušení. Tak to zkusím zítra domluvit.
[QUOTE=RoPo;489847]Toto může způsobovat router nebo jeho formware. Máš možnost si někde půjčit jiný router? Jenom ne TP-Link.[/QUOTE]
[QUOTE=RoPo;489847]Toto může způsobovat router nebo jeho formware. Máš možnost si někde půjčit jiný router? Jenom ne TP-Link.[/QUOTE]
Ještě doplním, že mi to dělá ikdyž se dívám na HBO GO, tzn kdykoliv je televize připojena k internetu. Před zaseknutím to napíše síťový kabel byl odpojen.
Dobrý den, vlastním taky TV UE46F8000ST. Provozuji ji hlavně přes satelit Ful HD Programy SKYLINK. U nabídky pořadů na jednotlivých programech mi vadí, že si TV nepamatuje programovou nabídku. Když ji vypnu tak následně po zapnutí musím jednotlivé programy přes předvolbu aktivovat a potom se také objeví programová nabídka. Mám stovnání s přijímačem TechniSat a ten toto umí, navíc náhled programu je online. Při koupi jsem toto přehlédnul, ale asi mám velké nároky nebo někde dělám chybu. FW1118. Jestli někdo znáte řešení ozvěte se. [email]Kbohdan@seznam.cz[/email]
[QUOTE=kbohdan;492337]ale asi mám velké nároky[/QUOTE]
Nemas velke naroky, len tato funkcionalita bezne nieje v lacnych STB ani vo vacsine TV dostupna.
Nemas velke naroky, len tato funkcionalita bezne nieje v lacnych STB ani vo vacsine TV dostupna.