Licence hudby na Vimeu
Dávám to sem, protože když dostříháme, tak to prezentujeme :-)
Tak už i Vimeo bude blbnout s licencemi na hudbu jako YT.
https://vimeo.com/blog/post:626
Tak už i Vimeo bude blbnout s licencemi na hudbu jako YT.
https://vimeo.com/blog/post:626
no youtube smartsound taky posuzuje jakou autorskou hudbu ne? není tam potřeba potvrzovat vlastnění práv apod.?
jinak vimeo taky nemůže jinak, ony ty autorské svazy jsou všude stejné a snaží se tlačit a "vydělávat" peníze jak jen to jde ;)
jinak vimeo taky nemůže jinak, ony ty autorské svazy jsou všude stejné a snaží se tlačit a "vydělávat" peníze jak jen to jde ;)
Smarty mám, ale nedají se použít vždy a všude :-(
Když to budou dělat jak na YT, tak mě to nevadí, tam zatím nesmazali ani jedno moje video. Snad se kouknuli na to, že to není komerční, nevím, netuším. Spíše mě štve, že chtějí buzerovat i amatéry. Uvidíme, jak se k tomu postaví.
Dokonce již jednou zaplacenou hudbu chtějí zpoplatnit, nenažranci. Co mám dělat s plesem, kde je zvuk originál z místa události.
Když to budou dělat jak na YT, tak mě to nevadí, tam zatím nesmazali ani jedno moje video. Snad se kouknuli na to, že to není komerční, nevím, netuším. Spíše mě štve, že chtějí buzerovat i amatéry. Uvidíme, jak se k tomu postaví.
Dokonce již jednou zaplacenou hudbu chtějí zpoplatnit, nenažranci. Co mám dělat s plesem, kde je zvuk originál z místa události.
Zlivido
jo, to je problém, několikrát jsem se s nimi už hádal, například natočíš koncert, OSA je zaplacená, uvedeš to tam rovnou, aby nebyly pochybnosti, přesto to chtějí zaplatit...
jo, to je problém, několikrát jsem se s nimi už hádal, například natočíš koncert, OSA je zaplacená, uvedeš to tam rovnou, aby nebyly pochybnosti, přesto to chtějí zaplatit...
jo je to občas na hlavu postavený, dával jsem si teď na youtube nějaké video z auta (z autokamerky), kde je v pozadí lehounce slyšet hudba z rádia a hned jsem tam měl "Porušení autorských práv", přitom víc byly slyšet stěrače a blinkry :D na druhou stranu se jim musí nechat, že mají fakt super algoritmy na vyhledávání z databází...v podstatě to tam bylo do pár minut a ještě když je to jenom na pozadí a přerušované pravidelně nějakým zvuk....na tohle tam musí být vyčleněno jedno celé datové centrum při tom objemu videí :D