Jak spojit ISO soubrory?
Zdravím,
má někdo zkušenosti se spojením dvou ISO souborů v jeden? Konkrétně jde o Hobbita ve 3D, dva ISO soubory riplé z bluray disků. Převádět do MKV nechci protože bych přišel o 3D, tak snad existuje způsob jak oba soubory spojit.
Díky předem za každou odpověď
má někdo zkušenosti se spojením dvou ISO souborů v jeden? Konkrétně jde o Hobbita ve 3D, dva ISO soubory riplé z bluray disků. Převádět do MKV nechci protože bych přišel o 3D, tak snad existuje způsob jak oba soubory spojit.
Díky předem za každou odpověď
Podle mě spojovat dva ISO je už z principu blbost (pokud je to ze dvou fyzických BD disků). Jestli existuje editor pracující nad namountovaným ISO s podporou 3D FramePacking bohužel netuším.
Převodem do MKV 3D neztratíš, pokud Tvá zařízení zvládnou FULL SBS/Top-Bottom. HALF SBS je tutovka, ale už se ztrátou informace.
Převodem do MKV 3D neztratíš, pokud Tvá zařízení zvládnou FULL SBS/Top-Bottom. HALF SBS je tutovka, ale už se ztrátou informace.
Moje MMC (egreat R6S Pro) dle všech specifikací podporuje Full 3D, ale tam zase nevím jak na převod. Když jsem 3D iso převáděl v MakeMKV tak výsledné MKV bylo pouze 2D.
Díky, tak už vyřešeno, po převodu ISO v MakeMKV stačí výsledné MKV-čko přejmenovat např. z Gravity 3D.mkv na Gravity 3D.SBS.mkv a mé MMC to pak přehraje normálně ve 3D. Co se týče slučování souborů tak budu slučovat až dvě převedená mkv, to bude jednodušší než slučovat ISO soubory.
Aky je dovod zlucenia? Ved ak nechas v zlozke 2 subory, MMC ti ich prehra za sebou. Bude menej komplikacii s ext titulkami (ak budu).