Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 48

Téma: Pomozte prosím při renderu ve Vegasu 6 z nekompr. avi do mpg

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Mam v tom porad chaos .
    Mam video grabnute pres TV kartu (MJPEG kodek). Informace z vegasu o puvodnim souboru jsou nize na obrazku.
    V Project properties mam nastavene PAL DV (720x576; 25,000 fps).

    Pretahnu, setriham, ulozim si zvlast zvuk (ac.3) a ted nastava muj problem s renderem do mpg s kterym se peru (neustale)! Z vysledneho videa chci udelat DVD KOUKATELNE na TV.

    Prosim poradte mi jak mam nastavit kodek (mpg) pri renderu ve Vegasu. Samozrejme me nejvice zajima zalozka Video a Advanced Video. Vim, ze se o tom uz tady nekde psalo (a porad pise), ale zda se mi, ze cim vice ctu tim v tom mam vetsi bordel
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: mwsnap052_179.jpg 
Zobrazení: 946 
Velikost: 15.6 KB 
ID: 81   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: mwsnap051_351.jpg 
Zobrazení: 972 
Velikost: 4.0 KB 
ID: 82  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Udelej to podle tohoto...
    "www.dickinson.wz.cz/pl/fly-dvformat do mpeg2 ve vegasu.zip"
    Snad to posilam spravne, ma totiz v sobe asi 4 slivovice...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To mozes vsetko nechat na default, akurat zaskrtni 2-pass !!!!!!! Inak neviem, ale ci by si nemal u toho M-JPEGu zaskrtnut na casovej osi este ten ReduceInterlacedFlicker, ak aj nahodou robis nejake ofekty pomocou pan/cropu, lebo sa mi zda, ze Vegas take AVI vidi ako progressive a mozu ti tam vzniknut zmetky pri tych resajzoch atd., nieco podobne sa tu uz riesilo, tak aby sa to nestalo znova!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Fantas!:
    Jo to je super .
    Pouzivam jiny kodek (PIC Video), ale to myslim neni zadnej problem. Jsou si hodne podobny. Nebo se opet pletu?

    StayMan:
    Jak poznam, ze ho vidi Vegas progressive?
    A pokud ho tak Vegas vidi jak zabranim tomu aby byl rendering OK? Nemas odkaz na tu diskuzi kde se to uz resilo?
    Nemuzu to zaboha najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Pears - No je to na jinem principu... Jedno maji ale spolecne a to to, ze kazdy snimek je klicovy... Presto pozor! Tv karta ti obraci poradi pulsnimku! Proto je potreba toto poradi pri renderingu obratit! Je to v te priloze myslim jasne ukazane...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Diky Vam za pomoc.
    Renderovalo mi to celou noc. Celkem mi to psalo cca 12 hodin. Asi hodinu pred koncem se objevila hlaska: Stream attributes could not be determined. Ze prej soubor (asi) neexistuje. Nic vic nic min.
    Na PC jsem nic nedelal!!! Stejne se na tom nic delat neda, protoze PC je jak slimak. Mel jsem nejake problemy uz v 5tce a doufal jsem, ze 6tka bude ok. Zrejme je to v encoderu nebo nejaky HW problem. Zrejme budu moci ve Vegasu jenom strihat, ale ukladat uz ne .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Pears tu pláče :
    Diky Vam za pomoc.
    Renderovalo mi to celou noc. Celkem mi to psalo cca 12 hodin. Asi hodinu pred koncem se objevila hlaska: Stream attributes could not be determined. Ze prej soubor (asi) neexistuje. Nic vic nic min.
    Na PC jsem nic nedelal!!! Stejne se na tom nic delat neda, protoze PC je jak slimak. Mel jsem nejake problemy uz v 5tce a doufal jsem, ze 6tka bude ok. Zrejme je to v encoderu nebo nejaky HW problem. Zrejme budu moci ve Vegasu jenom strihat, ale ukladat uz ne .
    Vítej v kouzelném světě SONY !
    [color=red]IT´S A SONY . . .[/color]
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Fantas!
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    3,053

    Modena - U vegasu je to jeden ze sta, zatimco u premiery je to jeden ze pěti

    Pears - mas nainstalovane SP2?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Fantas! napsal :
    Modena - U vegasu je to jeden ze sta, zatimco u premiery je to jeden ze pěti
    Ale prd, bratře ! \/
    To bude tím rozšířením (naklíčením) tohoto sqělého softu mezi zde přítomné !
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Fantas!:
    SP2 mam.

    Modena:
    Placu,placu, ale nad takovejma lidma jako jsi TY. Zrejme nemas kam psat ty svoje chytry dredy, protoze vetsina lidi dela ve Vegasu a tim softem v kterym delas Ty nedela nikdo tak se na nej taky nikdo nepta.

    Je to hodne good soft se kterym se porad ucim.A dlouho asi ucit budu. Nevylucuji moji chybu v nastaveni nebo chybu HW. Tohle se mi stalo u Vegasu po prve. Jeste nikdy mi nespadl, nezakousl se atp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    202

    Nejsem až takový odborník, ale pokud je video zachyceno TV kartou, měl by projekt být nastaven jako STANDART PAL 720*576 25 FPS, to je asi okamžik, kde se ti převrací pořadí snímků. STANDART PAL totiž nastaví pořadí snímků stejné jak ho zachytila TV karta - zatím jsem vždy měl Upper fiel first. DV ti nastaví Lower field first. Při nastavení renderování je potom nutné nastavit pořadí snímků stejné jako v projektu. Občas komp používám jako rekordér a toto mi ve Vegasu funguje spolehlivě. Nastavení DV standart jen v případě použití DV kodeku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele Modena
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,726

    Tak tedy - Pears už nepláče nad svým softem, ale napsal mi :
    Modena:
    Placu,placu, ale nad takovejma lidma jako jsi TY. Zrejme nemas kam psat ty svoje chytry dredy, protoze vetsina lidi dela ve Vegasu a tim softem v kterym delas Ty nedela nikdo tak se na nej taky nikdo nepta.
    Milý hochu - to je mi líto, že nade mnou pláčeš . . .
    Leč - již nesmutni, protože to by nám potom bylo líto sebe navzájem a to by bylo skutečné utrpení v Údolí žalu !
    Víš, chtěl jsem Ti zprvu jen přátelsky vyjádřit "soustrast" - takovej vtípek - šťouchnutí, který běžně praktikujeme zde na threedu třeba se StayManem, ale koukám, že srandě nerozumíš a kondolence nepřijímáš !Změnilo se to hlavně Tvou zásluhou na smeč v osobní rovině a na to Ti fakt nechci reagovat !
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Takze jestli jsem to podle Brka dobre pochopil udelam nasledujici:

    1: Otevru Vegas - Ctrl+N - nastavim na PAL Standard (720x576; 25,000 fps)
    Otazka: v polozce deinterlace method bude None?

    2: pretahnu video (grab z TV karty- PIC Video MJPEG codec) do timeline

    3: Otazka: nastavuji jeste neco v Properties na videu v timeline? napr. ten Field order nebo pixel aspect ratio? Mam tam- Upper a 1,0000 (Square)

    4: Render - DVD PAL - Field order:[color=red]Interlaced,top tield first[/color] ????

    JE TO TAK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Pears
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    1,070

    Citace Původně odesláno od Modena
    .... a na to Ti fakt nechci reagovat !
    .....a prece jsi reagoval
    Mam rad legraci.
    Vis MILI HOCHU!!!!! Kdyby jsi napsal nejakou (ac treba hloupu) odpoved na muj dred a pak se zacal rechtat memu (nasemu) softu tak ani nepipnu a mozna bych Ti i podekoval.
    Ale takhle.... (chyby tu smile, ktery krouti hlavou)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Prosím pomozte.
    Od aex v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-12-2010, 18:58
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 09:42
  3. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-03-2008, 06:58
  4. Sony Trinitron Prosím pomozte
    Od Carix v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 06:28
  5. PROSÍM, pomozte mi... s nečím ve Virtualdubu
    Od wasek v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-07-2004, 16:54